به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

Threaded View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 18 آذر 98 [ 12:00]
    سطح
    48
    Level completed: 17%, Points required for next Level: 166
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    128

تشکرشده 199 در 73 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط khaleghezey نمایش پست ها
    درود دگربار بانو
    اتفاقا دیشب داشتم فایل های صوتی دکتر هلاکویی رو گوش میدادم گرچه ایشون تا حدودی از فرهنگ کشورمان فاصله گرفتند و از نظر مذهبی چندان با ایشون هم عقیده نیستم ولی توی کارشان واقعا خوب هستند
    دقیقا نمی دانم کدام هستش ولی تصور میکنم لینک اول باشه

دانلود برنامه راز ها و نیاز ها 11 مرداد 94 یکشنبه بعد از ظهر » مشاور فا | مرجع مقالات روانشناسی فارسی

دانلود برنامه راز ها و نیاز ها 9 مرداد 94 جمعه بعد از ظهر » مشاور فا | مرجع مقالات روانشناسی فارسی

لطفا دانلود بکنید چون تقریبا باونیی که با ایشون تماس گرفته بود مشکلی همانند شما داشتند.
    باز باید برگردم به حرف اولم مسئله اصلی اینه آیا واقعا ارزش داره بخاطر حرف چند نفر افراد نادان و بیکار و سخن چین ابله با زندگی خودت بازی کنی و آیتده خودت را خراب کنی و از نظر روحی و جسمی بخودت ضربه وارد کنی بنظرت آدم عاقل چنین کاری انجام میده؟شما بجای اینکه انرژی بزاری و بخواهی ایشون را درست بکنی روی خودت کار کن خودت را قویتر کن اعتماد بنفس خودت را افزایش بدی مهارت های جدید بیاموز مقالات سایت استفاده کن مطالعه کن دانش خودت را بالا ببر اگر فکر میکنید ایشون تغییر میکنند زهی خیال باطل شما اگر توانستی سنگ را تغییر فرم بدهی مطمئنا میتوانی یک انسان را هم تغییر بدهی ایشون همین وضعیت را ببین 10% بدتر حداقل تصور کن بعد زندگی آیا توان این را داری با ایشون بدون اینکه کوچکترین تغییری بکنند حتی از اینکه هستند بدتر هم بشوند زندگی کنید بسم الله
    این مورادی که بانو دختر بیخیال عنوان کردند کاملا درسته و بنده هم متوجه شدم ولی الان مسئله اصلی تغییر کردن شما نیست که لازمه شما هم منعطف تر باشید و تغییراتی در خودتان بوجود بیاورید مخصوصا اطلاعات خودت را در مورد خواستگاری و معیارهای ازدواج بیشتر بکنید ولی مسئله اصلی و مهم اینه آیا شما توانایی این را داری با ایشون با همین وضعیت زندگی بکنید یا خیر؟ این سئوالیه که باید از خودت بپرسی

میدانید همانند این است که بقول جناب هلاکویی ما و شما از همین الان به یک زبان دیگر با هم صحبت بکنیم مثلا ژاپنی یا چینی آیا بنظر شما امکانش هست و اینکه ما حرف همدیگر را درک میکنیم؟ تقریبا در آینده در این وضعیت قرار میگیرید شما داری تیشه به ریشه زندگی خودت میزنی الان شما نامزد هستی و نامزدی هم دوران شناخت محسوب میشه فقط تنها شما نیستید که بخاطر نداشتن اگاهی در انتخاب شریک زندگیتان دقت کافی را نداشتید بله درک این موضوع که ترس دارید از اینکه این رابطه بهم بخوره به شما انگ این زده بشه که شوهرداری بلد نیستید و شانس ازدواج مناسب برای شما کم میشه را قبول دارم ولی اینم در نظر بگیرید شما دختر هستید و الان هم دوران نامزدی پسفردا که عروسی کردید و زن و شوهر رسمی شدید و اگر فرزند دار هم شدید اگر خواستید طلاق بگیرید و توان اداره زندگی مشترکتان را داشتید اونموقع چه میکنید؟

حرف مشاور شما درسته یک مشاور خیلی کم پیش میاد مستقیم به مراجعش بگه که ازدواج کنید یا طلاق بگیرید معمولا حرفشان را لای چنتا پتو میپیچند و بعد عنوان میکنند لطفا عجول نباشید صبر کنید این عجله شما برای منی که فقط خواننده مطالب شما هستم احساس ترس و نگرانی بوجود میاره نهایت شما بخواهید خیلی فداکاری کنید و به ایشون عنوان کنید به نزد مشاور بروید انهم به تعداد جلسات زیاد و اگر مشاور هم خوب باشه و ایشون هم انعطاف داشته باشند امکان داره تغییر بکنند ولی مسئوله اینه که ما اگر بهترین حالت هم در نظر بگیریم کلی زمانبر هستش و انرزی بسیار زیادی از شما میگیره تازه ما بهترین حالتش را در نظر گرفتیم اینکه بعد عروسی شوهرتان تغییر بکنند را از ذهنتان خارج کنید شما فقط میتوانید خودتان را تغییر بدهید والسلام

ببخشید اگر رک و راست با شما صحبت کردم لطفا بخودتان زمان بدهید به حرف های خاله زنکی چند نفر بیکار و الاف و نادان گوش ندهید

پ.ن:فایل لینک اول را حتما گوش بدهید بنده یک مرد متاهل هستم اینکه در موردشانس امکان تغییر کردن یک مرد را اندک میدانم نه تنها حرف و تجربه شخصی خودم بلکه از تجربه زندگی دیگران و افرادی که در سایت همدردی تایپیک میزنن و نظر مشاورین و متخصصین هستش اگه فکر میکنی ارزش داره خوب اون حرفش جداست تصمیم گیر آخر خود شما هستید

سلام
    خیلی ممنون از وقتی که برای من می زارید
    من شما و تمام کسایی که با حوصله من رو بدون چشم داشت راهنمایی میکنند دعا خواهم کرد
    بله درست می فرمائید
    مشاوره هم به من گفت مسائلی که ایشون در گذشته داشتند بسیار روی سلامتی روحیشون تاثیر گذاشته و به این راحتی حل شدنی نیست
    مخصوصا موضوع کینه ای بودنشون که بعیده از ین بره
    من با هرچیز که بتونم کنار بیام به هیچ عنوان نمی تونم با کینه ای بودن بسازم
    نمی تونم چون همیشه باید دغدغه رفتنش رو داشته باشم..
    دغدغه این رو که هر لحطه ممکنه از عزیزانم خورده به دل بگیره و رهاشون کنه
    من به هیچ عنوان نمی تونم این رو تحمل کنم
    و کاملا حرفای شما درست هست...
    دیگه یه حرفای اطرافم اهمت نمی دم چون تو این مدت فهمیدم زندگی کوتاهتر ازونی هست که خودم رو بخاطر حرفای بقیه ازرده کنم
    تا دی حرفهارو کنترل کردم و
    می خام صبر کنم و جلسات مشاوره رو ادامه بدم برا بهتر شدن روحی ام
    خداشکر خیلی بهتر شده وضعیت روحیم خیلی ارومترم...
    فعلا صبر میکنم
    و کاملا هم ارتباطم رو با ایشون قطع کردم
    البته مادرشون خیلی تماس میگیرن و میگن که پشیمون شده ولی بنطرم غیر مستقیم دارن میگ که من برگردم..
    ولی من به هیچ عنوان نمی خوام خودم برگردم...روزای اول
    فقط دنبال این بودم که یکجور برگرده
    ولی الان وضعیت فرق کرده
    خودم که دیگه اقدامی نمی کنم برای برگشتش هیچ نمی دونم اگر اون برگرده رفتار درس چیه ؟
    از طرفی بار اول مشاور گفت اگر برگشت بیارش پیش من
    ام رفته رفته اونم نطرش مثل شما بود که میتونه بازی کنه حالش خوب شده تا بعد ازدواج دوباره عوض بشه
    همین مسله منو دودل کرد..
    نمی خوام دیکه بازی بخورم
    حاضرم زمان و انرژی زیادی بزارم البته در صورت درمان!!اما هیچ ضمانتی نیست
    می خوام سعی کنم از زندگیم دورش کنم از طرفی هم نمی خوام زیر حرفی که زدم بهش بزنم که گفتم بره پیش مشاور

شاید اگر دیدم خیلی پشیمونه گفتم به جلسه پیش مشاور بره نه برای درمان برای اینکه ب قول مشاور کمی صحبت کنن باهم تا مشاوره بهتر بتونه قضاوت کنه راجب بیماریش..

الان که دارم تایپ می کنم فایلها در حال دانلود هستند خیلی ممنون از شما

حتما گوش خواهم کرد

بازم ممنون از کمکهای بی دریغ شما

2. کاربر روبرو از پست مفید سمیراه تشکرکرده است .

khaleghezey (چهارشنبه 14 مرداد 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)