من به هوای رشته پزشکی تجربی خوندم اما وقتی دیدم دلش رو ندارم مدیریت خوندم تو دانشگاه تکلیفم رو از اول با خودم روشن کردم بعد از فارغ التحصیلی به ادامه تحصیل در مقطع بالاتر فکر نمیکنم چون برای مدرک گرفتن درس نمیخونم و هرآنچه که میبایست از دانشگاه و رشته تحصلیم یادگرفتم مطالعه جانبی داشتم ...
- ابتدا آینده تحصیلی و شغلی و کلا زندگی خود رو واقع بینانه تصور کنید نه خیال بافی کنید نه چشم انداز خود کم بینانه داشته باشید.
-زبان برای هر رشته ای لازمه اگه کسی میخواد موفق تر از بقیه هم رشته ای هاش باشه . پیشنهاد من اینه یکی از منابع خارجی مرتبط با رشته خودتون رو انتخاب و تهیه کنین که ترجمه شده اش تو ایران موجود باشه ... بعد در همین طول تحصیل به مرور به ترجمه اون بپردازین و فصل به فصل که تموم کردین با ترجمه فارسی چک کنید و ایرادات رفع کنید ... این میشه یک تمرین برای حرفه ای شدن شما... بعد کار خودتونو میتونین توسعه بدین و اگر خواستین مقطع بالاترو در خارج ادامه بدین چون بهتر و بروز تره ... با اینکار چندین قدم از هم رده های خودتون جلوترید و چیزی که برای شما زیاد میشه کاره ... و البته زندگی بهتر و عالی تر....
فقط کافیه " آینده تحصیلی و شغلی و کلا زندگی خود رو واقع بینانه تصور کنید" و تصمیم بگیرین و شروع کنین بدون پیشمانی و عقب گرد...
امیدوارم موفق باشین در زندگی و ثابت قدم![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)