آآآخخ.. واقعا ناراحت شدم..آقا پویا غصه نخور خاهشا.. اینجوری فقط به خودتو مادرت لطمه میزنی..قبول دارم ..اینجور یطرفه جداشدنا واااقعا در حق طرف مقابل جنایته محضه.. من خودمم قربانی چنین جدا شدناییم.. هنوزم که هنوزه بعد یک سال و چند ماه بوی پیرهن مسعودم تو ذهنمه.. وقتی صبحا از خاب بیدار میشم کلی گریه میکنم.. من حتی خودکشی هم کردم ولی بدبختانه زنده موندم...
اکثر دخترا وقتی میبینن که شخص بهتری خاستگاریشون اومده حتی اگه صد سال هم با پسری دوست باشن اون پسر بد بختو ولش میکنن ... ولی تو اونقد مرد باش و روی پای خودت بایست که اگر بعد چند وقت تو رو دید حسسرت بخوره که چرا بات نمونده.. نه اینکه ککشم نگزه و بگه همون بهتر که ولش کردم....
یادت باشه که آدم چیزی رو که بالا آورده دوباره نمیخوره... تو هم یکبار برای همیشه اونو بالا بیار و از دلت پرتش کن بیرون...
زیر واست چند روش میارم که بهتر بتونی فراموشش کنی..
1.اول باااور کن که رفته... هر وقت که به یادش افتادی به خودت بگو اون دیگه رفته... مهمترین گام اینه که باااور داشته باشی که اون واقعا نیست و هیییچوقتم بر نمیگرده....
2.هرچیزی که تورو به یاد اون میندازه از بین ببر... هر آنچه که یادگاری بوده و روزی خوب بوده الآن برای تو حکم یه کاووس داره ... پس خودت با دستای خودت به خودت آسیب نزن...
3.همین الآن پاشو یه لیست از تموم نقایص و بدیهاش تهیه کن ...و روی اونا فکر کن.. شاید طرف اونقدا هم آش دهن سوزی نبوده...
4.یه لیستم از خوبیها و خصایل خودت تهیه کن.. حدود بیست مورد از خصایل خوب خودت رو در اون ذکر کن...
5.سعی کن وقتی رو که با اون میگزروندی اختصاص بدی به خانوادت.. مگه نمیگفتی که واسه خانوادت کم میذاشتی.. خیلی خب.. الآن بهترین وقت واسه جبرانه...
6.اینو بدون که هییچ زنی توی دنیا اندازه مادرت به تو علاقه نداره .. پس قدر این موجود مقدس رو بدون...
7.برای بهبود روحیت واسه خودت سنگ تموم بذار... تفریح کن.. تفریح کن... تفریح کن... پولی رو که قرار بود بریزی به پای اون واسه خودت خرج کن.. عطر های ملایم بخر (برای تنظیم ضربان قلب)... لباستو عوض کن ...وخلاصه اینکه به خودت برس و فکر خودت باش....
در آخرم بت بگم که خدا هیچ چیزیرو از آدم نمیگیره مگر اینکه بهترشو بده ..... حتما یه حکمتی داشته که شاید بعدا متوجهش بشی....

آقا پویا غصه نخور خاهشا.. اینجوری فقط به خودتو مادرت لطمه میزنی..قبول دارم ..اینجور یطرفه جداشدنا واااقعا در حق طرف مقابل جنایته محضه.. من خودمم قربانی چنین جدا شدناییم.. هنوزم که هنوزه بعد یک سال و چند ماه بوی پیرهن مسعودم تو ذهنمه.. وقتی صبحا از خاب بیدار میشم کلی گریه میکنم.. من حتی خودکشی هم کردم ولی بدبختانه زنده موندم...

علاقه مندی ها (Bookmarks)