سلام . وقتی داشتم تاپیکتونو میخوندم یاد بعضی از حساسیت های شوهر خودم نسبت به باجناق جدیدیمون اقتادم.. من ااوائل از بعضی رفتارهای شوهرم خوشم نمیومد ولی کم کم متوجه شدم خودمون هم اشتباه داشتیم که باعث این جساسیت ها در شوهرم شده.. مثلا اینکه خود من اوائل برای اینکه فقط به شوهرم نشون بدم اون ادم خوبیه ازش تعریف میکردم ولی بعدا متوجه شدم درسته که هدف من فقط برای معرفی اون به عنوان یه ادم خوبه ولی شوهرم تو اون موقعیت اونو با خودش مقایسه میکنه و فکر میکنه من دارم یا این روش کمبودهای اونو بهش یاداوری میکنم..
خلاصه دیگه تصمیم گرفتم ازش تعریف نکنم تا شوهرم حساس نشه..
ولی اقای محترم باید بهتون بگم شما دارین اشتباه فکر میکنین ... اصلا کسی قصد نداره نداشته هاتونو به رختون بکشه بلکه این فقط طرز فکر شماست که باعث پیش اومدن این مسائل شده..
به نظرم تا مینونین حساسیت خودتونو نسبت به باجناقتون کم کنید... برای خانمتون و خانواده خانمتون خیلی سخته وقتی میبینن شما با اون اقا رابطه خوبی ندارین... خانم ششما قراره بعدا با خواهرش رفت امد داشته باشه و مسلماااا به هیچ وجه نمیتونه خونه خواهرش نره یا خواهزش نیاد به شما سر بزنه... پس بایددد همین الان این مساله را حلش کنی.. ونذاری خانمت بیش تر از این ناراحت یشه... من کااااملا خانمتو درک میکنممم که تو این وضعیت ناراحت بشه.. اخه خیلی سخته.
با یه دید مثبت بهش نگاه کنین.. تمام افکار منفی رو نسیت به اون اقا دور بریزین . حتی اگر رفتارهای اون اشتباهه شما سعی کنید با رقتار درستتون اونو متوجه کنین... وثلا وقتی دیدین داره از داشته هاش حرف میزنه (شاید اصلا منظوری نداره) حتی اگه به منظور باشه بهش بگین ایشالا خدا بیشترش کنه و نذارین این جس باجناقی بیش تر از این بینتون قوی بشه..
خود من کاملا مطمئن بودم شوهرم داره اشتباه فکر میکنه.. و الان خدا رو شکر خیلی بهتر شده..
اینو بدونین این حس که در شما بوجود اومده تا حدی طبیعیه... این همون حس باجناقیه... ولی اصلاااا به این حس توجه نکنین و بدونین با مرور زمان حل میشه.. البته اگه بخواین که حل بشه..
در اخر ازتون میخوااااام ببیشتر به خانمتون توجه کنین و با این رفتارهای اشتباهتون باعث ناراحتی اون بیچاره و خانوادش نشین و با رفتار خودتون به مرور به همه خوب بودن خودتونو ثابت کنین..
نذارین از الان خانوادش بفهممن که شما ادم زودرنج و حسودی هستین... هر چند شما این منظور را ندارین ولی با این رفتارها و حرفها هر کس دیگه ای باشه سریع این به ذهنش خطور میکنه
پس در کل تمام تلاشتونو بکنین که دید خوبی نسبت به باجناقتون و حرفهاش داشته باشین و اگر حرفی زد شما رفتار سنجیده و درستو نشون بدین.
ایشالا که موفق باشین..

علاقه مندی ها (Bookmarks)