سلام خدمت همه دوستان علی الخصوص جناب خاله قزی.....جناب میفرمودین گاوی ..گوسفندی...قربونی میکردیم...میگم یه وقت شیرینی این 18 مورد....و همچنین موارد بعدی...گلوتون رو نزنه....ولی خوب هر چی نباشه شما بهتر همجنسای خودتون رو میشناسین...!!!
.عاشق خانواده عزیز ممنون که نظر گذاشتی....حقیقت من این تایپیک رو کلی زدم...واسه اینکه همه دوستان بیان و تجربیات خودشون رو در اختیارمون بزارن...سیاست هایی که خاص و لازم یه زندگیه که یک خانم باید حتما اجرا کنه...این تایپیک ربطی به مشکلی که قبلا توی تایپیکام عنوان کردم نداره...یعنی سعی میکنم ربطش ندم...خیلی از خانما تازه ازدواج کردن و خام و ناپخته عمل میکنن توی برخوردشون و در مواجهه با مشکلاتشون.....میدونم دوستان تجربه هایی دارند که فکر میکنم اگه اینجا عنوان کنن...خیلی ها از جمله خودم میتونیم خیلی استفاده ببریم...دوستان بیان و مثال بزنن.....دست یافتن به خوشبختی خیلی هم سخت نیست....باید بدونیم از چه راهی وارد بشیم....تلاش کردن واسه دست یافتن به این خوشبختی سخته...اما لذت بخشه.
یاس پاییزی از شما هم ممنونم...حرفاتون خیلی جالب بود....امیدوارم بازم توی بحث شرکت کنید.
رنگین عزیز همونطور که به عاشق خانواده هم گفتم...تایپیک فعلی رو کلی زدم...نه فقط واسه خاطر مشکل تایپیک قبلیم....عزیز دلم مردی که زنش رو نخواد...کلا ولش میکنه..یا اصلا باهاش ازدواج نمیکنه...بالاخره روزی عاشق زنش شده...دلش لرزیده و تصمیم به ازدواج گرفته....با دید بد به قضیه و موضوع بحث نگاه نکنیم....البته با قسمت اخر پیامت موافقم...هر زنی واسه خودش ارزش قائل بشه...مطمئنا شوهرش هم کلی بهش شخصیت میده..
آخیش عزیزم.....دقیقا همین چیزا رو دوست دارم دوستان بگن....اینکه کلی گویی نکنن و عین شما مثال بزنن.
دختر جوان عزیزم....جات واقعا توی بحث خالیه....عزیز دلم کجایی؟؟؟ بیا......بیا که مطمئنم کلی حرفای خوب واسه گفتن داری....
دوستان از سیاست های زنانه هم بگید لطفا...ممنونم

علاقه مندی ها (Bookmarks)