سلام جناب امید به همدردی خوش اومدی
من درکت میکنم تو چه وضعیت هستی بهت حق میدم ولی بعضی وقتها ادما تو شرایطی کهاز سختیش مینالن هستن ولی ادمایی مثل شما که سختیها باعث شدهیه پسر پولدار بره کیسه سیمان سه ططبقه جابجا کنه یا برنامهنویسی به این سختی رو انجام بده این سختیها ازش جواهر میسازه دیدی میخان اهن رو تبدیل به مثلا یه لوستر زیبا کنند میذارن تو کوره و هی بهش ضربه میزنن تا شکل بگیره سختیها هم برا ما اینطورن ولی همه ادما ازین فرصتها مثل شما استفاده نمیکنند پس بهت تبریک میگم
گفتند ادب از که اموختی گفتند از بی ادبان هر چه از نظرم ناپسند امد ازآن پرهیز کردم
شما هم پدرت میتونه معلم معکوست باشه که در اینده خلاف رفتارهای بدش رو بکنی
پس زیاد غمگین نباش و به خودت افتخار کن اونموقع دیگه مسخره کردن دیگران برات مهم نیست چون برا خودت اهدافی و فتاری داری که درسته مهم نیست دیگران چی میگن اگه ادم راه رو درست بره اونوقت بهش ایمان داشته باشه اصلا مهم نیست بقیه چی میگن یه داستانی میگم یه روز چندتا قورباغه مسابق میدن که ببینن کی میتونه یه دیوار صد متری رو بلا بره دیگران هم تشویقشون میکردند همه قورباغه ها هی تلاش میکردن هی می افتادن تماشاگرا میگفتن بابا امکان ندارهاین مسابقه برنده داشته باشه قورباغه ها میگفتن اره ما نمیتونیم و هر کدوم تو مرحله ای می افتادن تنها یه قورباغه تونست این صد مترو بالا بره همه تعجب کرده بودن در پایان دیدن قورباغه هم کر هم کوره یعنی اینهمه حرفای ناامید رو نشنیده بوده وندیده بوده که قورباغه ها هی میفتن...........
شخصی که شخصیتش براش مهم باشه اصلا مهم نیست قدش چقدره صورتش چه شکله اولا قد 170نرماله و ازوپجا که شما 17سالته احتمال قوی قدت بلندتر میشه چون پسرا تا 25 رشد دارن و زنتیکتونم قد بلند پس نگران نباش خاب شبانه و خوردن لبنیات و ...... باعث افزایشش میشه درمورد جوش صورت کاملا طبیعیه و کم کم ازبین میره فقط دست نزن جاشبمونه پس دیدی مشکلت خاص نیست یه روزی بخودت میخندی اینا چی بود که براش غصه میخوردم تو همین سایت یه چرخ بزن ببین مردم چه مشکلاتی دارن یا تو بیمارستانا یه سرک بکش اونوقت خودت رو خوشبخت ترین میبینی

علاقه مندی ها (Bookmarks)