سلام ارم.ممنون حرفای خوبی زدین. نمیدونم باز کردن هفت سال اون هم برای منی که فکرم به اندازه کافی شلوغ هست درست باشه

من فقط به دنبال اینم: از حواس پرتی و بی دقتی و بی تمکرز حواس بودن و این ذهن شلوغ نجات پیدا کنم

اما اگه بخوام خلاصه تر بگم بی هدفی داشتن مشکل واقعی نداشتن راهنمای دلسوز و خوب و درکنار همه اینها و خیلیم مهمتر تصمیم های غلط و اشتباه خودم .احساس پروری بخاطر خیال پرور بودن و احساساتی بودنی که از رفتارای مادرم بهم ارث رسیده.اشتباهات بچگانه خودم سادگی ها .دوستی که کتابی که میدونست احتیاج هست توهم بخونی رو ازت مخفی کرد اما در داشتن دوست پسر کمکت کرد با داشتن ظاهر و خانواده سالم و نمرات عالی خودش
ببین ارم جان ادمی که مادر دلسوز نداره از کی توقع داره؟ من نمیدونستم ما حسادت خواهرانه هم داریم.چون خودم هیچموقع به خواهرام برای چیزی حسادت نکرده بودم. کسی که مشکل و حال روحی من رو وخیم تر کرد یکی از خواهرام بود فقط بخاطر حسادت اینکه من داشتم مدرک میگرفتم.
من هیچموقع هدف نداشتم ولی لااقل سال پیش دانشگاهی میدونستم باید کنکور بدم. اما زمانیکه اومدم داشنگاه هیچکسی به من نگفت شبنم بخون تا برای مثلا فوق امتحان بدی توی ذهن من قدم بعدی نبود و 14 و 17 برام فرقسی نداشت. با اینکه فکر میکردم میفهمم به شدت بچه بودم و خیلی خیلی خیلی چیزا رو نمیدونستم و سریع راه اشتباه رو پیدا کردم
در کل سال اخر حسادت و وارد شدن چندنفر به حریم شخصی زندگیم که عملا چیزی هم درش نبود و ایجاد شایعه و بعضی کارایی که کردن منو دچار استرس و ناراحتی کرد و سال بعدم خواهرم ادامش داد و این دوسال اخر هم مادرم. و جالبه بگم دلیل اصلی همه اینکارای این افراد فقط حسادت بوده .

سلام یاس پاییزی. ممنون که اومدید درست میگید یکبار اومدم کاربرد و عوارض یک قرص رو چک کنم دیدم نوشته برای جنون!!!!!دیگه نخوردمش

ولی واقعا یه چیزی که هست اینه که من واقعا صاف پشت یه میز نمیتونم بشینم یا کج و معوج میشینم یا مدام پا میشم
یاس پاییزی شما ذهن شفافی داری و به خیلیا کمک میکنید .واقعا از ذهن مشغول خودم درمونده شدم . خوندن مقاله ها هم اثرشون کوتاه مدته
بله کم خونی دارم و به چایی هم علاقه دارم

راستی از اعضا یه سوال دیگه دارم اونهایی که کتاب میخونن بخصوص درسی. ساعتی چند ضفحه میخونن؟ چه درسهای ساده تر و چه مفهمومی یا ریاضیاتی