به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 25

Hybrid View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 25 مهر 94 [ 20:51]
    سطح
    32
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 33
    Overall activity: 28.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points3 months registered
    تشکرها
    0

تشکرشده 327 در 165 پست

Array
    ببین عزیزم شما خودتم داری عنوان میکنی که خیلی ضعف داری مورد قبول نبودی تمام مشکلات خودت داری اما شوهرتم وقتی اون مشکلارو داره ازش متنفر میشی و میخوای بکشیش
    ببین هرکسی هر زندگی یک نقصی داره فکر کردی همه مادرشوهرا خوبن یا همه شوهرها قوی هستند همه زندگی های عین رمانه؟

تو شخصیتت کمال طلب وسلطه جو مدام داری میگی
    حرف من خواسته من شرایط من چیزی که من میخوام کارایی که من میخوام زندگی که من میخوام احترام من شخصیت من اعتماد به نفس من اسایش من

همش شد من اون چی ازش متنفری تنبیهش میکنی چون تحت مقررات وخواسته تو همچی انجام داده نمیشه تو ضعف های خودتو میدونی اما قبول نداری که اشکالات توهم حساس ومخربه

اشپزی دوست نداری باشه اما این یه ضعف بزرگه حالا که اون داره انجام میده بهت لطف میکنه پس تو باید بجاش از معیارات کوتاه بیای ومتشکرش باشی
    زود خسته میشی افسرده ای و خسته کننده عصبی وخشن نالان وزود رنج اینها همه ضعف هات هست اون داره تحمل میکنه چون دوست داره اما تو باید ممنونش باشی که این رفتار نامتناسب تحمل میکنه پس تو هم باید از تمام بدیاش بگذری وتحمل کنی اشکالات تو بیشتر از اون نباشه کمتر نیست

ببین انقدر رفتارت عجیبه که این همه ادم دارن میگن چه مرد و چه زن دارن نفی میکنن میشه با ویژگی های شوهرت زندگی کرد اما با تو نه یعنی یجوری همه میگن که زندگی با تو سخت تر از زندگی با شوهرته

ببین نمیگم اون بی مشکله اما زندگی خراب تو مسببش شوهرت نیست الان شوهرت ارومه و درمقابل رفتار خشنت تو موضع دفاع میره

اگر مرد دیگه ای بود برونگرا وبا عزت نفس بیشتر وزبون تیزتر احتمالا کارت به پزشکی قانونی و دادگاها میرسید
    مشکلات تو با مادر شوهرت مربوط به تو
    تو روابط اجتماعیت ضعیفه و نتونستی با اون رفتار درستی برقرار کنی مهم نیست که اشکال کی بیشتر بوده اما به هر حال رابطه بین شما دونفر بوده چون تو نتونستی از خودت دفاع کنی یعنی شوهرت بی عرضه است؟

تو نمیتونی یک عمر بدون علاقه زندگی کنی مجبوری دوسش داشته باشی وگرنه جداشی وقتی میبینی همسرت باهات مشکل داره دخترت ازت دوره خانواده خودت و شوهرت یعنی خودتم یه مشکلای بزرگی داری

بازم میگم من اصلا نمیگم شوهرت بی تقصیره تو بدی میگم از خواب خرگوشی بیا بیرون اشکالات خودتم باور کن (نه اینکه فقط ببینی باور! ) اشکالات شوهرتم ببین اون نمیتونه سوپرمن باشه اما تورو دوست داره

در اخر مرسی از پست سحر من با گوشی نمیتونم تشکر کنم همچیو جامع گفت

2. 4 کاربر از پست مفید دختر جوان تشکرکرده اند .

mercedes62 (پنجشنبه 26 شهریور 94), sety (پنجشنبه 26 شهریور 94), کمال (پنجشنبه 26 شهریور 94), مهرااد (جمعه 27 شهریور 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)