دختر بیخیال سلام و ممنون بابت اینکه وقت گذاشتی و خوندی و مهم تر جواب دادی.. آره الان که فکر میکنم میبینم حق با توست و خب خواستگاری سنتی هم یه روش و واسظه واسه آشناییه.
من زیادم تو فاز غم و ناراحتی نیستم اتفاقا خیلی هم شوخم و اهل بگو بخند.فقط احساس میکنم یه خلع بزرگ دارم. آرامش درونی ندارم و با یه اتفاق کوچیک سریع بهم میریزم و تکیه گاهی ندارم.
ستاره زیبا حق با توست. فراموش کردن رابطه اولم برام خیلی سخت بود انقد که دوست داشتم دنیا تموم شه و زودتر بمیرم.اما رابطه دومم چون با محکم کردن رابطم با خدا تموم شد خیلی راحت تر بود.. نماز میخوندم هر روز حتی این قرآنیم که اشاره کردید بشو هر روز میخوندم با معنی و تفسیر و واقعا اون روزا آرامش داشتم..
اما بعضی مشکلات که برا حل شدنشون خیلی رو خدا حساب رفته بودم و کلی دعا کرده بودم بابات اجابتشون حل نشدن. هم در رابطه با خودم هم خونوادم.. انگار خدا نمیشنید و همین باعث شد رابطم باز بهم بریزه که چیزی نیست که بش افتخار کنم و الانم دارم با بی میلی اینو میگم و میدونم اشتباهه.. ولی خب باز رابطم با خدا خراب شده.و هیچ انگیزه ای واسه اینکه دوباره برم سمتش ندارم.. هیچی
نمیدونم چیکار کنم..

علاقه مندی ها (Bookmarks)