سلام عزیزم
یه چیز میگم یه اصل اساسیه روانشناسیه ما هرگز نمیتونیمکسی رو تغییربدیم ولی عادتهارو میتونیم تغییر بدیم یعنی همسر شما حالا توی خونواده سنتی مردسالارانه بوده و اینطور براش جا افتاده کهمحبت کلامی نداشته باشه پس این رو نمیتونی تغییر بدی ولیمیتونی با تعریف وتمجید عادتی رو که دوست داری توش به وجود بیاری مثلایهروز که خوشین میادبوست میکنه یا مثلا میگه میخامت یا ....... حتی اگه یه بار تو ماه باشه همون لحظه کلی ازش تمجیدکن بابتحرفش بگو وای عاشق این حرفاتم وقتیبهم اینجوری میگیحس میکنم همون مرد رویاهامی یا اینقدر کیف میکنم وقتی بوسم میکنی احساس میکنم تکیه گاهمی مطمئن باش به مرور این رفتارها توش بیشتر میشه کلا ادم اگه بخاد یه رفتاری رو تو طرفش ایجاد کنه باید تشویقش کنه درضمن وقتی پذیرفتطهمسرت اینطوریه دیگه غرغر نمیکنی و خونه از ارامش خارج نمیشه پس یه اصل رو یادت نره پذیرش طرف با همه خوبیها وبدیها همونطور که خودت میخای ایشون شمارو بپذیره
در موردکار وام بهش بگو وای نمیدونی اینجا چقدر بهت نیاز دارم کاش پیشم بودی باهم میرفتیم بنگاه اینقدر احساس بدی میکنم بعضیا یه جور به ادمنگاه میکنن بگو میخای من در خاستوام میدم تو این هفته بیا باهم بریم تا کارا با تو سریعتر پیش بره پس منتظرتم همین بعدخداحافظی کن بذار یکم تو خودش فکر کنه احتمالا بیاد یا بگه نمیخاد
در ضمن بگو خابگاه نداری وبیش از این نمیتونی بمونی «اصلا این طوری شرعا مشکل داره موندن»
یا بهش یگو من کارای دانشگاه میکنم ولیکارای بنگاه بخاطر اینکهمردونه هست تو بکن

علاقه مندی ها (Bookmarks)