سلام ... مرسی از لیلا و مخصوصا شیدا خانم.... اول از هر چیز ازتون تشکر میکنم

""لیلا: ببین دوستم نمیخوام فاز منفی بهت بدم ولی اینو بدون مردا عوض شدنی نیستن
من خوووووووب درکت میکنم همه این راههایی که دوستای همدردی میگن طی کردم ولی متاسفانه احساس شوهرم همونیه که خودش میخواد
منم خسته شدم"

در جواب شما دوست عزیز باید بگم اره من خودم هم دارم به این نتبجه میرسم که این ویژگی ذاتی شوهرمه و من باید خودمو باهاش تا جایی که میتونم وفق بدم...

و اما شما شیدای عزیز راهنماییهاتون خیلی خوب بود... ولی یه جایی از حرفتون ناراحت شدم.. راستش از شما بعید بود که چنین حرفی رو بزنید....

..........""شیدا: اگر تا این حد محبت کلامی و مستقیم برات مهم بوده، باید توی انتخابت در نظر می گرفتی
نه این که الان از سر بیکاری و بی مشکلی، گیر بدی به این موضوع.""

بیکاری و بی مشکلی؟؟؟شیدا خانم مگه حتما باید مشکلات ما سر کتک زدن شوهر یا خیانت یا مشکلات این چنینی باشه تا براشون به فکر چاره بود؟؟ عزیزم دید ادم ها به زندگی با هم دیگه خیلی متفاوته..... من به عنوان یه زن دارم تمااااااااام تلاشمو میکنم تا بهترین زندگی را برای خودم و شوهرم فراهم کنم... با مطالعه و بردن آگاهی های خودم.. میدونید چرا؟... چون به دنبال خوشبختی به معنای واقعی اون از نگاه خودم هستم.... تا الان تقریبا به چیزهایی که میخواستم رسیدم و به خاظر شوهر خوبی که دارم همیشه خدا رو شکر کردم...ولی این مساله و شناخت بهتر ویژگی های شوهرم برای من یه اصل اساسیه...

قابل توجه اونهایی که تاپیک من رو میخونن باید عرض کنم:
خوشبختی برای ادم ها تعاریف مختلفی داره.... من چون دنبال خوشبختی هستم بااااااااید تلاش کنم اول خودم و بعد ویژگی های اخلاقی شوهرم را خوب بشناسم ت همیشه بهترین رفتار ررا داشته باشم.....

اصلا چرا همیشه ما باید بعد از ایجاد مشکل دنبال راه حل باشیم؟؟ پیشگیری بهتر از درمان است.. این که دیگه کاملا مشخصه......

من فکر میکنم نود در صد مشکلات زندگی آدم ها عدم شناخت درست از خودمون و بعد از طرف مقابل هست...

پس من فکر میکنم برای هر زندگی خوبی خوب تری هم وجود داره... و من برای رسیدن به اون خوب تر دارم وقت و هزینه میذارم چون میدونم ارزشی بالاتر از اون وجود نداره..............شب و روز با وجود مشغله زیادم روی این مساله فکر میکنم... روی بیشتر رفتارهام با همسر و اطرافیانم فکر میکنم... و برای اینکه به دنبال جوابی برای سوالاتم باشم از هر راهی استفاده میکنم... همونطوری که از مشاوره وقت گرفتم و میخوام در مورد خودشناسی و شناخت بیشتر ویژگیهای همسرم صجبت کنم...

من اعتقادم دارم که زندگی خوب داشتن نداشتن مشکلات نیست.... زندگی خوب = یعنی هر روز بهتر از دیروز...

من اگر در مورد خاطرات زندگی خوب خودم وشوهرم براتون بگم دهان همه ممکنه از تعجب باز بشه.. اون هم بعد از شش سال با هم بودن... دلیلش هم فقط و فقط این بوده که میدونم دنبال چی هستم و چه زندگی را اروز میکنم.... و همیشه خدا رو شکر کردم....

پس لطفا اگر قراره کسی رو راهنمایی کنیم همه رو با یک دید نگاه نکنیم...