1. وقتی وارد میدان می شویم خود را به حرکت دایره ای ملزم کنیم.
2. بوق زدن صرفا برای اعلام حضور به وسیله ای که احساس می کنیم در دیدش نیستیم کاربرد داره نه برای راه گرفتن یا تخلیه ی هیجانات و عصبانیت.
3. اگر روبه رو شدیم با فردی که به هر دلیلی داره با عجله یا به شیوه ی عجیب و غریبی رانندگی می کنه از کورس گذاشتن باهاش بپرهیزیم.
4.هیچ دلیلی برای عجله در رانندگی نیست حتی اگه دیر شده باشه چون حقیقتا چیزی برای دیر شدن وجود نداره.
5. ریشه ی خیلی از عجله ها عبارت های باید دار هستند؛ مثل: باید به موقع برسم، برو کنار من قرار دارم؛ چرا چراغ سبز نمیشه(باید سبز بشه)،چرا نمیرند کنار و ... . به جای عبارت های باید دار میشه از این عبارات استفاده کرد: بهتره به موقع برسم ولی نشد هم مشکلی نیست؛ بهتر بود ترافیک نبود می تونم فردا کمی زودتر از خونه بیرون بیام و ... . "بهتر" رو جایگزین "باید" کنید.
6. با توجه به مورد 5 حتی عبارت " مردم باید درست رانندگی کنند" هم غلطه!، هر کسی مشکلاتی داره که این مشکلات می تونه در رانندگیش نمود پیدا کنه می تونیم درک کردن مردم رو از همین جا شروع کنیم. اونا واقعا آدمای بدذاتی نیستند!
8. اگر در خیابان اصلی دو طرفه، ترافیک شدیدی حاکمه ورودی کوچه های فرعی رو نبندیم.سه متر جلو رفتن و در مقابل، بستن خط مقابل به سبب ماشینی که می خواد وارد اون کوچه بشه و ما نذاشتیم، کمکی نمیکنه.
7. به طور کلی مواظب باشیم کودک درونمون نیاد پشت فرمون،همون صندلی عقب جاش خوبه!
من دیوانه چو زلف تو رها میکردم / هیچ لایقترم از حلقه زنجیر نبود
علاقه مندی ها (Bookmarks)