به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 22 اردیبهشت 02 [ 23:36]
    سطح
    79
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 51
    Overall activity: 91.0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    526

تشکرشده 1,129 در 328 پست

Array
    سلام لیلی خانم

اول اینکه لطفا بین پاراگراف هایی که مینویسی چند تا اینتر بزن تا خوندش راحت بشه.چون این جوری که شما نوشتی ممکنه خیلیا از خیر خوندن تاپیکت بگذرن و نتونی از نظراتشون استفاده کنی.

دوم اینکه پیشاپیش از صریح گفتن بعضی چیزا از شما معذرت میخوام.

با این چیزایی که شما نوشتید آدم احساس میکنه دو تا بچه دارن با هم کل کل میکنن و تو سر و کله هم میزنن.متاسفانه شما و همسرتون خیلی از مهارتهای همسرداری رو خوب بلد نیستید.

همچنین مسئولیت پذیری لازم رو شاید برخی مواقع ندارید.مثلا شما میگی من راضی به ازدواج نبودم منو یهو عقد کردن،من راضی به بچه دار شدن نبودم یهو بچه دار شدم،این چیزا یکم با عقل جور درنمیاد لقاح مصنوعی که نبوده بگین مادرهمسرتون نقشی تو بچه دار شدن شما داشتن بالاخره یه رابطه ای بین شما و همسرت بوده و میتونستید با هماهنگی و مشورت با هم بچه دار بشید یا نشید.بگذریم از این قضیه، منظورم از گفتنش این بود که بهتره خودمون مسئولیت کارهامونو (هر چند اشتباه باشند) به عهده بگیریم و با انداختن تقصیرا گردن بقیه خودمون رو مبرا نکنیم.

با لجبازیها و بی مهارتی های شما و همسرت،انگار یه سری حرمت ها بینتون از بین رفته که بازسازی اون نیاز به صبر و تلاش زیاد داره.

ولی شما میتونی از اصلاح کردن خودت شروع بکنی تا کم کم همسرت رو به راه بیاری مثلا:

1-از لج بازی های بچگانه دست برداری.

2-تو بحثایی که با هم دارید سعی کن حتی با وجود عصبانیت، بی ادبی و توهین به همسرت و خانوادش نکنی تا همسرت هم با دیدن ادب تو از گفتن حرفای زشت شرمش بیاد(مثلا جایی گفتی که همسرم گفت گمشو بشین سر جات منم گفتم به درک و...).

3-از مطرح کردن حرفای خاله زنکی پیش همسرت خودداری کن اینکه مثلا زنداداشت اینو گفت مادرت اونو گفت و...چون آقایون به شدت به این چیزا آلرژی دارن.

4-تو بحثایی که دارید دیگه مسایل قدیمی رو پیش نکشید و اونارو دفن کنید تو گذشته بمونه.مثلا شما چند بار گفتی که من از اون موقع ازش کینه دارم همسرم از اون موقع کینه داره و...آیا مطرح کردن چندباره مسایل قدیمی و کینه داشتن از اونها کمکی به زندگی فعلی شما میکنه؟به جز زیاد کردن فاصله بین شما و همسرت.

5- سعی کن با مهربونی و لطافت زنونه باهاش حرف بزنی نه با لحن مردونه و قل چماقی(به نظر من گفتن کلماتی مثل به درک و...با لطافت خانمانه تناسبی نداره)

6-سعی کن وقتایی که از سرکار برگشته و خسته هستش یا گرسنه هستش باهاش کل کل نکنی و مطرح کردن خواسته هات و حرفای مهم رو نگه داری برای مواقعی که حوصله داره.

7-برای هر هفته خودتون برنامه بنویسید مثلا در هفته یه روز قرار بذارید با هم برید پیاده روی،یه روز برید سینما،یه روز با هم یه کتابی رو بخونید(چند صفحشو شما با صدای بلند بخونید چند صفحشو ایشون)،مثلا کتابهای همسرداری،مردان مریخی زنان ونوسی و...هر کتابی که فکر میکنید نکته های خوبی برای بهبود زندگیتون داره.در کل کارهایی بکنید که زندگیتون رو از حالت یکنواخت و تکراری بودن خارج بکنه.

8-اگه بتونید برید مشاوره حضوری هم که فبهالمراد.

اینا چیزایی بود که به ذهن من رسید امیدوارم به دردت بخوره.

موفق باشی و بالغانه رفتار کنی

2. کاربر روبرو از پست مفید آی تک تشکرکرده است .

نارجیس (شنبه 18 مهر 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)