سلام لیلا جان... خانومی من تاپیکتو خوندم .. حرفهای آِی تک خیلی مفید بودن سعی کن اینها رو جایی یادداشتی کنی تا همیشه یادت بمونه... من چند تا نکته دیگه لازم میدونم به اینها اضافه کنم که امیدوارم به دردت بخوره..

اول از هر چیز باید به اصل مشکلتون پی ببری.. درسته همه اینهایی که گفتی مشکلات زندگی ات تا به الان بوده ولی سعی کن خب تمرکز کنی ببینی علت مشکلت چی هست؟؟
از عنوان تاپیکت مشخصه که خودت هم نمیدونی مشکل کار کجاست... این چیزی که شما نوشتی شاید بیشتز خانم ها حداقل یکبار هم تو زندگیشون ازش استفاده کرده باشند... پس اول از هر چیز دنبال علت اصلی مشکلت باش...

عزیزم شک نکن که علت اصلی مشکلاتت تا به الان خودت بودی چون از همون اول ساز مخالفت و کینه ای بودن رو باهاش زدی و انتظار داشتی در برابر اون رفتارهات شوهرت خوب برخورد کنه...

پس پیشنهاد من اینهاست:

1- حتما اول از هر چیز فایل اقتدار مردان از دکتر حبشی را همین الان از اینترنت دانلود کن و گوش بده... اگر تمامشو اجرا کنی بهت قول میدم زندگیت از این رو به اون رو میشه.... من شک ندارم شما تا الان بد با شوهرتون برخورد کردی که نتیجه اش شده این رفتارهای شوهرت... اصلا بهم بگو تا حالا شده از شوهرت تشکر کرده باشی؟؟ یا شده ازش تعریف کنی بگی تو مرد خیلی خوبی هستی؟

2- تمام تلاشتو بگن تا احترام و حرمت از بین رفته بینتون اجیا بشه... از جمله راه حلها: .. وقتی کاری هر چند کوچیک انجام داد حتما ازش تشکر کن... وقتی از بیرون اومد خونه برو جلو و بگو خسته نباشی... گاهی وقتا که میبینی ناراحته سر به سرش نذار بگو میذونم امروز خیلی کار کردی خسته شدی... هر از گاه براش کادو بخر و بگو به خاطر تمام زحمتهایی که تو زندگی برای من و بچه مون میشکی. بهش بگو ارزش تو خیلی خیلی بیشتر از این کادوهاست ... توی جمع وقتی داره چیزی رو تعریف میکنه این شما هستی که باید حرفهاشو تایید کنی..... جلوی دیگران هیچوووووووووووقت ازش ایراد نگیر.. برعگس جلوی بقیه بگو شوهر من خیلی خوبه... مهربونه... بهم کمک میکنه... و غیره..

3- وقتی چیزی ازت خواست اصلااااااااااااااااا باهاش کل کل نکن... فقط بگو "چشم" هر چی شما دستور بدی... هیچی ازت کم نمیشه عزیزم... نمیدونی این جملات چقدررررر معجزه میکنه.... یکبار هم که شده امتحان کن... مردا عاشق اینن که از زبون زنشون "چشم" گفتن را بشنون.

4- اصلااا نسبت به خانوادش حساس نشوووو. و نکته مهم دیگه اینگه: هیچوقت و تحت هیچ شرایطی از خانوادش بدگویی نگن و اگر میتونی برعکس ازشون تعریف کن.... باور کن با انجام دادنش داری در اصل به خودت امتیاز میدی نه به خانوادش..

اگر شوهرت رابطه خوبی با خانوادش داشته باشه مطمئن باش رابطه اش با خودت هم خوب خواهد بود ولی اگر به اونها بی احترامی و کم محلی کنه باور کن به ضرر خودته عزیزم... اینها رو بنا به تجزیه شخصی خودم وبا علم بهت میگم... پس اصلاااا شک نکن

باز هم منتظر شنیدن حرفهات هستم.... البته اینبار میدونم خبرهای بهتری خواهی داشت....راستی در مورد ویژگی های خوب شوهرت هم بهمون بگو....چه خصوصیات خوبی داره؟