سلام
خودشو رسونده بود به سن من یعنی چی؟یعنی خودشو 20 ساله جا زده بود با اینکه 32 سالش بود؟مگه میشه مگه داریم؟قالی کرمون هم بوده باشه به هر حال این دوازده سال بیشتر بودن سنش از ظاهرش مشخص می شده دیگه.بگذریم حالا.
اینکه میگی به اجبار بابام جدا شدیم یعنی شما خودت دلت میخواست با یه آدم به قول خودت پارانوئید و بد دهن که در مورد سنش و شغلش بهت دروغ گفته بود ادامه بدی؟
الآن دیگه کار از سرزنش کردن گذشته که بگیم باید خوب تحقیق میکردی و یه شناخت درست و درمون ازش پیدا میکردی.
حال الآنت هم بعد از جدایی کاملا طبیعیه.
لابد شنیدی که میگن شکست عاطفی و طلاق مثل مرگ یه عزیزه و باید صبر کرد تا مراحل سوگ طی بشه(به ترتیب:شوک و ناباوری،خشم،چونه زدن با خدا،افسردگی و در نهایت پذیرش مساله).
شما هم با دید منطقی سعی کن به قضیه نگاه کنی.اینکه اگه با اون شخص ادامه میدادی چه سختی ها و خوشیهایی در انتظارت بود.
برای بهبود حال الآنت هم:
مدام سفره دلتو پیش این و اون باز نکن تا باعث یادآوری چندباره قضیه نشی
به زور هم که شده برو بیرون،گردش،خرید کردن،مهمونی
چیزای شیرین بخور که به خاطر داشتن سروتونین (هورمون شادی) برای افسردگی خوبه
میدونم شاید حالشو نداشته باشی ولی به زور هم که شده سعی کن به خودت برسی،به تغذیه ات برس. میوه و آب زیاد بخور
لباسای خوب واسه خودت بخر.آرایشگاه رفتنو از برنامه ات حذف نکن. مرتب و شیک باش واسه دل خودت.
برو پیاده روی یا باشگاه ثبت نام کن واسه هر رشته ای که دوس داری(من که عااااااااااااااااشق بدمینتونم)-یا کلاس شیرینی پزی.من اگه تنبلی بذاره میخوام برم کلاس ژله درست کردنو به شکل حرفه ای یاد بگیرم
مردم میرن موشک هوا میکنن و اورانیوم غنی میکنن من میرم ژله درست کنم
موفق باشی![]()

مگه میشه مگه داریم؟قالی کرمون هم بوده باشه به هر حال این دوازده سال بیشتر بودن سنش از ظاهرش مشخص می شده دیگه.بگذریم حالا.
)-یا کلاس شیرینی پزی.من اگه تنبلی بذاره میخوام برم کلاس ژله درست کردنو به شکل حرفه ای یاد بگیرم
مردم میرن موشک هوا میکنن و اورانیوم غنی میکنن من میرم ژله درست کنم

علاقه مندی ها (Bookmarks)