سلام بر ، کبوتران دلواپس پرواز
ممنون از شما - بالاخره اختلاف نظرها هست ، و این خیلی قشنگه - اگر ماها متفاوت باشیم - می تونیم از هم یاد بگیریم ، و من در این مدت خیلی از شما و دیگر دوستان یاد گرفتم.
به قول شما در مورد تفاوت ها در عشق های قبل از ازدواج با عشق با همسر آینده به نظرم نمی تونیم تناسبی و مقایسه ای برای اینها پیدا کنیم
چوت در مورد اول تعهدی نیست وقتی تعهدی نیست عشق معنا پیدا نمی کنه – در حالی که در ازدواج اولین چیز ، تعهد زوجینه – تعهدی که میگه همیشه در کنار هم هستند – برای هم هستند !
و این جاست عشق معنی پیدا مبکنه !
ولی در بیشتر دوستی های خیابانی به نظرم عشق پیدا نمیشه
شاید سرگرمی و حتما اگر این موارد زیاد انجام میشه در ذهن طرف تداعی میشه.
از طرفی حرف شما میتونه درست باشه چوت اون پسر که مثلا با 10 دختر دوست بوده و از حد و مرز این رابطه ها گذشته
چون 10 تا احساس – با 10 چهره صحبت کرده و احساس خودش را چه راستی و چه دروغی ابراز کرده
امکان داره مقایسه هم صورت بگیره - چون در ذهنش شبکه ای از رفتارها و احساسها درست کرده
البته قابل درمان هست . یکی از اون کارها عدم برقراری به این رابطه ها – عبادت و ......
و این شبکه ها کم رنگ میشند !!!
برای همین هست میگنند اگر شخصی احساسش را فقط تو زندگیش برای همسر آینده اش خرج کنه موفق تر خواهد بود – زندگی پایدار تری خواهد داشت و .....
.......................
زوجینی که از هم جدا میشند ، جدا از این که کی مقصر بوده - خب دوست دارنند در ازدواج مجددشان اون ایرادها را نبینند در همسر آینده شان ، و این طبیعی ست . ( علاوه بر معیارهای خودشان )
و این خودش یعنی یه مقایسه طبیعی !
ولی کسی که مجرد بوده این مقایسه را نداره چون تجربه نداره و فقط از معیارهای خودش و مشورت دیگران و تحقیق دست به انتخاب میزنه !
در کل به نظرم باز هم همه چی به شناخت و تحقیق و معیارها بر میگرده ( همون طور که دوستان عرض کردند ) - اگر شما به این شناخت ها از اون پی ببری و ایشون هم همین طور و اگر ایشون قصد ازدواج
با شما را پیدا کنه و شما هم بتونید تناسب فکری - اخلاقی و عاطفی و ..... ( مانند ازدواج های مجرد با مجرد ) اعمال کنی و خود بزرگوار و خانواده محترم شما هم ایرادی در این ازدواج نبینی ( در حال و آینده !) ، مشکل پیدا نمی کنی به نظرم .
در موردی که شما عرض کردید که : (( نفر بعدی به نظر من راه سختییو نداره که اعتماد اونو جلب کنه
اگر شوهر دوم آن هم به خاطر تفاوت و عدم درک درست از هم، به مشکل بر خوردند چی ؟
.......................
خوشبختی انسانها به خودشان و تفکرشان و تلاشی که می کنند ، بر میگرده ! - اگر در این مورد خوب باشیم ، می تونیم بگیم موفق میشیم !
شما بررسی خودت را از انجام بده :
همین طور که عزیزان در تایپیک عرض کردند - شما مانند اینکه داری از یه دختر مجرد تحقیق میکنی از ایشون هم تحقیق کن برای ازدواج
معیارهایت را لیست کن و یکی یکی برو بررسی کن و ببین میتونه این شخص یارت باشه !
فقط به عنوان یه گزینه !
ما باید فقط به همسر آینده مان تعهد داشته باشیم نه دختری که میریم خواستگاریش !
( این جمله را از دوستان همدردی یاد گرفتم )
سر یه عمر زندگی - و از طرفی باهاش درد ودل کن ببین زندگی گذشته اش چی بود – از چی ناراحت بود و باعث جدایی شده ( معذرت می خوام – درسته این جمله تکراری ولی واقعا مهمه )
برای اینکه بتونی موفق تر باشی اگر می خوای باهاش ازدواج کنی - باید بدانی .
از خودت سئوال کن : چه چیزی در این خانم هست که اگر با او ازدواج نکنم دیگر مثل اون پیدا نمی کنم ؟؟؟؟؟!!!!!
نباید از آینده بترسی و به خودت بگی نکنه مشکل پیش بیاد !
به نظرم خودت هم تردید داری درسته ؟؟؟
دوره شناخت را طی کردی - به جواب سئوال خودت هم میرسی !!
حتی مشاوره هم برو ( خواهش می کنم )
ممنون.
......................
اگر ما به کبوترها توجه کنیم - می بینیم که حنی اونها هم ، همه چی ، شسته رفته در اختیارشان نیست !
در پیدا کردن غذا - در لانه ساختن و ..... ولی همیشه راضی هستند!!
بعضی موقع ها دوست دارم پرنده باشم! و در آسمان پرواز کنم !
دلواپس پرواز نباش !!
موفق باشی .![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)