اگر یادتون باشه من نظر مثبتی روی شوهر شما نداشتم و در اینجا هم اشاره کردم ، ولی . . .
سحر خانم مهریه شما چند سکه هست ؟ در این وبسایت خانم ها خیلی راحت به هم توصیه میکنن که حتما باید تا سکه آخر رو وصول کنیم ! ولی وای به روزی که یک توصیه مشابه به یک آقایی بشه !!
مثلاً به یک آقایی توصیه کنن که زنت رو طلاق نده تا موهاش رنگ دندون هاش بشه . یا مثلاً به یک آقایی توصیه کنن که شما هم برو صیغه کن یا زن دوم بگیر . اون وقت 90 درصد خانم ها شروع می کنن به حمله . . .
چطور چنین اتفاقی افتاده که خانم های این روزگار به هم توصیه میکنن که با شوهرتون بجنگید ولی در مقابل توصیه هایی که به آقایون میشه جور دیگری فکر می کنن ؟؟
آیا این وبسایت سیاست هاش ضد مرد هست ؟ آیا اکثریت کاربران ضد مرد هستن ؟؟ دقیقاً معیار حق و حقوق چی هست ؟؟ دقیقاً چند سکه حق و حقوق زنان و دختران ما هست ؟؟
به نظر من در این وبسایت یک سیاست ضد مرد تبلیغ میشه که از قضای روزگار به شدت برای خود زنان و دختران مشکل درست کرده !! ولی فکر می کنن که به نفعشون هست که تا سکه آخر رو وصول کنن . حالا فرقی نداره که 14 سکه باشه یا 14 هراز سکه !! باید بجنگن و کم هم نیارن . . .
این رویکرد برخی دوستان تاسف آوره . انتظار حملات تون رو البته دارم !
خیلی تعجب کردم که از امام حسین کمک خواستید . امام حسین چند تا زن داشت ؟؟ مهریه زنان ایشون چقدر بود؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)