سلام فرشته جان ، خوشحالم حالت خوبه.
آقا حامد به چه نکته ی خوبی اشاره کردید تا حالا بهش فکر نکرده بودم ،فکر کنم چون میدونستم محاله اون طرفا کاری داشته باشم بهش فکر نکردمهرچند من هرگز برای کنکور و مدرسه و دانشگاه درس نخوندم ولی همیشه آرزو داشتم توی یه دانشگاه معتبر تحصیل کنم
فرشته نمیدونم رشتتون چیه و درس خوندنتون چهطوریه ، اگه اینقدر باهوشید که بدون مطالعه توی ارشد دولتی قبول میشید و هم اینکه هرچی باشه توی رزومتون تاثیر میزاره، کلا 30-40 واحده دیگه بخونید
اگه نه حتما باید هر جلسه درس بخونیدو دوندگی و.. و هم اینکه رشتتونو اصلا دوست ندارید کلا بیخیال شید ،
یه مورد دیگه اینکه خیلی وقتها به خاطر موضوعاتی که توی کلاس بحث میشه یا هدف و دیدگاه یه همکلاسی یه استاد، ممکنه شما حتی مسیر شغلیتو عوض کنی ، انگیزه که جای خود دارد
یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدید ببخشید تاپیکتم یکم منحرف میشه ولی خودم خیلی درگیرم، چهطوری بدون مطالعه ارشد دولتی قبول شدید؟ مثلا بخاطر زبان بود یا چی؟
آخه من به ارشد نیاز دارم ولی انقدر از دانشگاه و کلاس میترسم که دوست ندارم حتی بهش فکر کنم ، مخصوصا که از لحاظ روحی هم آماده نیستم . هم اینکه من همیشه معدلم بالا بوده ولی واقعا درس خون نیستم و با دیدن کتاب درسی خوابم میگیرهاز درس خوندن میترسم میدونم که ارشدم نمیشه نخونده یاد بگیری
![]()

هرچند من هرگز برای کنکور و مدرسه و دانشگاه درس نخوندم ولی همیشه آرزو داشتم توی یه دانشگاه معتبر تحصیل کنم 
از درس خوندن میترسم میدونم که ارشدم نمیشه نخونده یاد بگیری

علاقه مندی ها (Bookmarks)