خوب اقای محترم یعنی چی..یعنی یه چادر میتونه اونو ...زن ایده ال زندگیتون بکنه؟ خیلی چیزای مهم تر از اینا وجود داره..شوهر منم دقیقا نگرش شما رو داشت..یعنی شرط اصلیش توی مراسم خواستگاری همین پوشیدن چادر بود
..و جالب اینکه میگفت باید جلو بابام ( دایی خودم) حتی توی خونه چادر سر کنی......من حقیقت اون شب خیلی جا خوردم....الان که دوازده سال از اون شب میگذره...و من فقط سال اول زندگی چادر سر کردم..وقتی شوهرم واقعا دید که چادر بیشتر از اینکه منو بپوشونه..بیشتر توی دست و پام رو میگیره..خودش بیخیال شد...جالب اینکه الان خرید مانتو که میریم...شیک ترین و به روزترین مانتو رو برام میخره.....چون اعتقاد پیدا کرده که زن با یه مانتوی با شخصیتی میتونه بهتر جلوه کنه..همیشه هم میگه دوست دارم همیشه یه تیپی بزنی که خانوم بشی.....متشخص بشی....پس بهتره خانمت رو به چیزی که باب میلش نیست اجبار نکنی....راحتش بزاری بهتره.....اخه من نمیدونم یعنی چی این طرز تفکر؟ بخدا خود من وقتی چادر سر میکنم..همیشه مثل دست و پا چلفتیا میشم....یه ورش رو میگیرم..اون ورش میفته زمین...البته اینم بگم که عقیده ندارم چادر محدودیت میاره..اما خوب بعضی ها بهش عادت ندارن و باهاش راحت نیستن...میتونی ازش بخواهی حالا که چادر سر نمیکنه....پس بیشتر حجابش رو رعایت کنه..مثلا گفتی شال باز دوست نداری بندازه....خوب توی بازار این همه مدلای مختلف مغنعه....شال..روسری....وجود داره..اونم مدلای مختلف...لبنانی...دانشجویی..را هبه ای......میتونی یه گشت توی بازار بزنی و براش کادو بگیری..

علاقه مندی ها (Bookmarks)