سلام گل آرا،،،،،،،،،چقدر جالبه /،،،،،،،،،،،،،من دو سال عقد بودم،،اون بنده خدا هم مشکل داشت و تو اون مدت باعث شده بود شرایط شبیه شما داشته باشم ،،،،،،،،،اعتماد بنفسم اومده بود پایین،،،،،احساس 70 ساله بودن داشتم،صورتم پیر شده بود،،،،،،،،،،،،الان بعد از 4ماه طلاق همه اعتماد بنفسم مشتی رفته بالا،،،،،،،،احساس جوونی و قدرت دارم ،،،،،،،،،،صورتم خیلی برام دلنشین شده،،،،،،،،،احساس می کنم راحت می تونم مرد ها رو جذب کنم اینقد باحال دیروزا یه پسر جوون شاید 24ساله دنبالم راه افتاده بود من 31 سالمه،،،،،،و با اینکه قبل ازدواجم عاشق بچه بودم اما بعد از مشکلات یه چند باری بچه های مردم رو میدیدم بغض و گریه داشتم ولی بعدش دیگه برام ناراحت کننده نبود و نیست،،،، اگه ازدواج خوبی داشته باشم بچه دار میشم اگر هم نشد خب دیگه مهم نیست،،،،،،ولی خدارو شکر میکنم جدا شدم یکم تنهایی سخته ولی بهتر از زندگی تو حیرونی وآوارگی و بینظمی و غصه است ،،،،،،،،،، تو خیلی صبر داشتی منم خیلی صبر داشتم ولی خدا رو شاکرم بهر حال از بیچارگی در اومدیم!!!!!!!!!!!!!
تو اون زندگی هیچ امنیت روانی نداشتم ناامید کننده بود،،،،،،راستی واسه صورتت روغن جناغ سینه شتر مرغ جواب میده(از قصابی یا پرورش دهنده شتر مرغ بگیر) و یه چند باری لیزر جوان ساز یا میکرو درمی یا prp به تشخیص دکتر پوست،،، پوست رو عالی میکنه،،،،،،،،این احساسات درپیت که مردا بد هستن و اوف هستن خواهشا از خودت دور کن ،مرد و زن نداره هر آدمی با هرجنسیتی میتونه مشکل داشته باشه و ظلم بکنه

علاقه مندی ها (Bookmarks)