به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

Threaded View

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 08 اردیبهشت 96 [ 21:40]
    سطح
    59
    Level completed: 42%, Points required for next Level: 117
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First Class5000 Experience Points1 year registered
    تشکرها
    299

تشکرشده 738 در 270 پست

Array
    اولین و مهمترین کار اینه که ارتباطتونو با خونواده ی همسرتون بهبود بدین

منو همسرم زندگیمونو به شکل بدی شروع کردیم و با قطع ارتباط کامل از طرف خونواده ی همسرم (در حدی که علنا بارها گفتن حق ندارید بیاید)

منم زندگی و همسرمو دوس داشتمو و این قضیه خیلی زود موجبات افسردگی و ناراحتی همسرمو ایجاد کرد

روی روابط ما اثر گذاشت هر روز بحث و ناراحتی

همسرم شده بود یه ادم بی انگیزه و بی هدف

اگرچه به زبون نیاورد که پشیمونه من از چشماش میخوندم

خیلی زود فهمیدم که هرچه سریعتر باید کاری کرد

به زور به همسرم گفتم بریم خونه ی پدرت مابریم بیرونمون که نمیکنن

با اینکه میدونستم قراره چه برخوردی ببینم ازشون

بارها همسرم مخالفت کردو گفت بریم باهامون بد برخورد میکنن اما من گفتم بیخیال بابا کتکمون که نمیزننن هرچی گفتن بذار بگن

همسرم گفت نمیخوام جلوی تو بی احترامی بشه گفتم مهم نیست اون گفتو من گفتم تا اینکه رفتیم

با اینکه بعد ازون یه بارم که رفتیم بازم همسرمو تهدید کردن و گفتن حق ندارید بیاید و رابطه درست نشد اما همسرم یه کم اروم شد باورم کرد فهمید که من دنبال ایجاد جنگ نیستم فهمید که مقصر کیه
    یکی از دوستان حرف خوبی زد که دنبال این نباشید که اونا با شما چطور رفتار میکنن بلکه هدفتون زندگی خودتون باشه چون قطعا هدف شما از سرگیری رابطه که خوشحال کردن اونها نیست بلکه همسرتونه و زندگیتون

باور کنید یه بار اگه شما بخاطر دل همسرت از خود گذشتگی کنی همسرتون خیلی چیزا براش عوض میشه مردا خیلی زیاد رو خونوادشون حساسن اگه همسرتون مثل شوهر من عاشق مادرشم باشه که دیگه هیچی پس لطفا زودتر به فکر حل این مشکل باشید نگران غرورتونم نباشید

من با اینکه سر سوزنی تقصیر نداشتم و کلی هم به خودمو خونوادم به ناحق بی احترامی شده بود اما باز غرورمو گذاشتم کنار و گفتم خدایا خودت شاهدی که من بی گناه چه عذابی کشیدم از دستشون اما بخاطر همسرم میرم و اینکه تو ازم راضی باشی شماهم مدام بگو من بخاطر همسرم و زندگیم میرم اینطوری برات راحت تر میشه

بعدشم سعی کن مدام به همسرت محبت کنی مدام تحویلش بگیر سرد برخورد نکن حتی اگه قلبت یخه یخ باشه باید یادت نره وظیفت حرارت بخشیدنه یادت نره که زن رو به خورشید که طراوت دهنده ی حیات هست تشبیه میکنن فکر کردی زن بودن راحته؟؟؟؟!!!!!!!!

ما زنها اگه قرار باشه خودمونو با این بادها ببازیم که هیچی

سعی کنید مدیریت کنید شرایطتونو و منتظر همسرتون و فرج الهی و ........ نباشید اول از دل خودتون شروع کنید دلتونو صاف کنیدو ببخشید و اشتباهاتتونو جبران کنید بقیش خودبه خود پیش میره
    شک هایت را باور نکن و هیچگاه به باورهایت شک نکن
    زندگی شگفت انگیز است اگر بدانید که چطور زندگی کنید

2. 4 کاربر از پست مفید sahar67 تشکرکرده اند .

maral569 (چهارشنبه 04 آذر 94), ویولت (پنجشنبه 05 آذر 94), سها** (یکشنبه 08 آذر 94), ستاره زیبا (پنجشنبه 05 آذر 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)