سلام عزیزم من بهت بگم اول خودت درست کن بعد دیگری
چرا عزیز من بجایاینکه بیای مهارتهایارتباطی رو یاد بگیری و ریشه ای زندگیتدرست کنی میخای مقطعی کار کنی؟؟؟؟؟
یه سوال دارم چرا اکثر ما خانوما ازین چیزا میترسیم ولی کار اساسی نمیکنیم چرا همشبا داد و بیداد و خط و نشون این مسایل حل میکنیم و بعد روز به روز همسرمون با اینکارا از خودمون دورتر میکنیم و مگه باور نداریم همون موقع که همسرمون مارو انتخاب کرد هزارو یک دختر اطرافش بودن شبکهای اجتماعی هم بود ولی چی شد که ما رو خاست؟؟؟
ما دختری بودیم شاد مهربون جذاب زبون چرب ظاهر اراسته تعریف و تمجید و تشکر برا هرکاری که برامون میکرد غرغر نمیکردیم کنترلش نمیکردیم محبت میکردیم احترام مذاشتیم.........
پس میبینی چیا باعث جذابیت میشن بنابراین مرد جایی میره که اینچیزا رو ببینه بجای کنترل دایم اینها رو زیاد کن
من خودم به شوهرم دایم میگم که چقدر بهش اطمینان دارم و تو ذهنم چه بتی ازش ساختم بنابراین ایشون هواسش جمع میکنه اون چیزی که تو ذهنم ازش ساختم خرابش نکنه
در ضمن بعد انجام کارهای بالا از شوهر خیلی با زبون زنونه مهربون بخاه اگه گوشی جدید هم خرید برای اینکه احساس میکنی شبکهای اجتماعی مانع ارامشتون میشن نه شما نه ایشون این برنامها رو نصب نکنین