خانوم نجوا ببخشید که من دیر دارم ادامه پست قبلی ام رو میدم.
اینجور که من متوجه شدم شما دنبال این هستی خودتون اشتغال زایی کنید.
اگر خودتون به دنبال اشتغال زایی هستین که باید خدمتتون تبریک بگم، بابت انتخابتون.
مشاوره شغلی مناسبی جایی ارایی نمیدن. فقط همایش ها و سمینار ها هستن که شما رو برانگیخته میکنن و یه سری پارامتر هارو به شما یاد میدن.
نکته اصلی اشتغال زایی خواستن هست. که شما می خواهید که کاری رو خودتون انجام بدین.
خانوم شما یا به ایده نیاز دارین یا به یکی از علایق و توانایی هاتون ( که توانایی اولویت داره) باید فکر کنید، یا به یکی از گزینه های پیشنهادی و تحقیقی بپردازید.
اگر از توانایی هاتون اینجا بحث میکردین خیلی خوب میشد.
البته از شواهد پیداست که یکی از پست های شما حذف شده.
خانوم، الان همه زمینه های موجود اشباه شده، نیاز به خلاقیت دارن تا یه پله رو به جلو پیشرفت کنن. این خلاقیت یا از ذهن شما سرچشمه میگیره، یا از جایی مثل سایت ها یا مشاهدات خودتون از جوامع دیگه میاد.
یه سری کار ها هم هست ایده و نواوری هست. که دیر بازده تر هست ولی دوام بیشتری داره. مثل ایده یه گجت پوشیدنی مثل انگشتر هوشمند.
من چند جا تو این سایت پیشنهاد دادم، اگر اونا رو بخونید خیلی خوبه، مخصوصا روش w5 question که به خودم خیلی کمک کرده.
من دو تا مثال براتون بزنم که برام خیلی جالب بود:
من تو زمینه کاریم تبلیغی تو اینترنت گذاشتم که دو تا از تماس هایی که با من شد در مورد خود تماس گیرنده بود.
1. اقا من یه جوان تازه فارغ التحصیل هستم که رشته ام معماری هست، ولی دوست دارم کارگری کنم، تا بعدا یه کاری رو که خودم خاکش رو خوردم، احداث کنم. میتونم بیام پیش شما کار کنم؟! حقوق زیادی هم نمی خوام چند سال کار کنم و یاد بگیرم کافیه! حالا این اقا حاضر شده بود 150 کیلومتر از محل سکونتش، به خاطر هدفش مهاجرت کنه.
البته ایشان یکم زرنگ بود، هدفش رو انتخاب کرده بود، وغقط دنبال رسته شغلی ما بود.
2. اقا من یه ماشین ایسوزو 6 تن دارم، این ماشین رو تبدیل کردم به ماشین مخصوص حمل بار رسته شما. سرم هم شلوغه اگر خواستین باهم کار کنیم.
حالا اگر اطلاع داشته باشین ، وضعیت حمل بار برای ماشین های باری خیلی خرابه. فقط این اقا یکم خلاقیت به خر ج داده بود.
حالا من خودم خیلی علاقه به این مباحث دارم. اگر مقداری از توانایی هاتون بگید، بیشتر میشه کمک کرد.
البته کاربر مهستی خیلی عالی پیشنهاد دادن. ولی فکر کنم اون پست پاک شده شما رو خوندن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)