نقل قول نوشته اصلی توسط G.E نمایش پست ها
متشكرم از راهنماييتون. در مورد دوستانش درست ميگيد و نتونستيم كاري كنيم و حاضر به عوض كردن مدرسه ش نيست جوابش هم اينه كه دوستام اونجان! اونم چه كسايي
اما يه چيزي كه نميفهمم اينه كه افسردگي چرا؟ از نظر مادي مشكلي نداريم. بهترين مدرسه رو ميره همه چي داره. فقط تنها چيزي كه ميبينم بعضي از رفتاراي غلط والدين باهاش هست كه با خود منم شده اما الان فراموش كردم ديگه بهش فكر نميكنم. منم رفتار بدي باهاش نداشتم.(شايدم زيادي بهش خوبي كردم) بجز چند وقت اخير كه واقعا اذيتم ميكنه بهش كم محلي ميكنم چون منم درگير كارايه خودمم. اگه قبول نشم هيچي... نميدونم خوشي زير دلش زده يا مشكلي داره كه بي اطلاعيم! خب ميشه توضيح بديد كه مشكل شما چطور حل شد؟ يا بقيه اگه تجربه يي دارن ميشه لطف كنن بگن؟ و يه چيز ديگه اين هست كه اصلا از وقتش مفيد استفاده نميكنه درس كه هيچي فقط تلوزيون و گوشي من مقاله ها رو درمورد كمتر كردن ساعت استفاده از گوشي و اين چيزا خوندم خيليم خوب بودن ولي مربوط به كودكان بود نه نوجوانان. اگر كسي راهكاري داره لطفا بگه
سلام
الان که این حرفها رو زدین به نظرم فهمیدم مشکل برادرتون از کجاست!اونم اینه که چون مشکل مالی ندارین
و برادرتون از هر نظر تامینه و دوست داره خوش بگذرونه که بعضی از این کارهای خوشگذرونی شاید بیراهه باشه و اونو
از مسیر زندگی معمولی خارج کنه یه مثال براتون می زنم من کارم تکنسین ساخت دندان هست و با دندانپزشک ها همکاری میکنیم یکی از دندانپزشکان ما پسری داره که 1سال ازمن کوچکتره و باهام دوسته و طبیعتا مشکل مالی نداره از هر لحاظ تامینه هر روز از پدرش 200 هزارپول تو جیبی میگیره همون پولی که من باید 3 روز کار کنم!خوب چی می شه فقط روزی 80 هزار تا پول مشروبشه و کارهای دیگه... دیپلم رو هم به زور با پ ول و بند پ گرفت! بعد پدرش میگه نمی دونم این پسره چرا لاابالی شد!چون به نظر من بیکاره !من پیشنهاد میکنم بعد از تایم درسی برادرتون رو به یه کار نیمه وقت بذارین یا اگه پدرتون شغل آزاد دارند پیش خودشون ببرند این جوری هم از رفیق بازیش دست برمیداره و هم قدر زمان و پول رو بیشتر می فهمند و وضعیت تحصیلیش هم خوب خواهد شد.البته من مشکلاتم می شه گفت حل نشده شاید کمرنگتر شده از اون دوران به بعد!
موفق باشید