به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اسفند 04 [ 07:35]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Tagger First ClassOverdriveSocialVeteran25000 Experience Points
    تشکرها
    5,037

تشکرشده 6,499 در 1,515 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array
    سلام ویس عزیز
    به نظرم ای کاش عنوان تاپیکت را عوض می کردی مطابق با شرایط فعلیت.

در مورد خواستگار فعلی ات به نظر من می تونی یکم بیشتر بررسی کنی.
    سوالاتی به جز سوالاتی که مطرح کرده بپرس تا از جان بینی اش بیشتر مطلع بشی. ببنی فقطمادیات براش مهم هست یا نه مادیات هم به جزبقیه موارد براش مهم هست. خب این دو متفاوت هست.

اما در مورد حقوقت می تونستی محافظه کارانه تر صحبت کنی و مثلا بگی ممکنه بعدا در این موقعیت نباشی. از طرفی برخی آقایون بسیار بد منظورشون را ادا می کنند و حتما باید سوالات تکمیلی از زوایای دیگه ازشون پرسید.

در مورد روحیات و اخلاق هم ازشون خودت سوال بپرس. بپرس چه روحیات و اخلاقی از همسر آیندتون انتظار داری؟
    ازش مثال بخواه!
    باور کن ویس آقایون واقعا تو بیان جزئیات خیلی ناواردند. اصلا حواسشون نیست. اینم بگم اصلا سوال کردن بلد نیستند!یعنی به طور خود جوش منظورمه. مگر ینکه بیان مطالعه بکنند!

و اینکه بهتر هست در موردش تحقیق کنی تا برخی از مسائلش برات روشن بشه. یعنی مثلا یکی ازت مادیات را می پرسه و حق داره چون خودشون خیلی مثلا پولدارند! یا یکی می پرسه ممکنه چون خود پسر درامدش کمه و می گه نکنه زنم درامدش از من بیشتر باشه. یا حتی ممکنه دلیلش هم همین برداشت تو باشه.
    به هر حال منظورم این هست که با سوالات جزئی تر و همین طور بررسی سطح اقتصادی خود اون آقا می تونی تا حدی نیتش را شفاف تر کنی. و حتی در نهایت سوال مستقیم تر که چرا شما این مطلب را از من می پرسین؟ دلیلتون چیه؟

در مورد کمبود خواستگار می خوام یه نکته ای بهت بگم.
    چرایی این مطلب را ممکنه کسی بهش دقت نکرده باشه.ولی من این را از روی صحبتهای دکتر شیری می گم.

غالبا اختلاف سنی در فرهنگ ما برای انتخاب همسر مهم هست اما اگر نمودار جمعیتی دهه شصتی ها را دیده باشی متوجه خواهی شد که جمعیت نیمه اول دهه شصت زیاد هستند و به طبع از دهه پنجاه خیلی بیشترن. به طبع پسران دهه پنجاه میبایستی با توجه به اختلاف سنی در فرهنگمون با ایشان ازدواج می کردند که تعدادشان کم بود.

حالا این موضوع با یک شیبی به سالهای بعد منتقل میشه و به مرور چون پسرهای نیمه اول دهه شصت هم بیشترند و با دختران سن پایین تر ازدواج می کنند و تا اینجا به ظاهر مشکلی نیست اما بعد! در سالهای بعد پسرهایی که تازه شرایط اقتصادیشون جور میشه دخترهای همتاشون قبلا با پسرهای نیمه اول دهه شصت ازدواج کردند و آنها گزینه مورد نظرشان کمتر است. یعنی تو سالهای بعد پسرها دختر براشون کم هست.

البته الان هم همچین مساله ای برای هر دو جنس کاملا محسوس هست. برای نیمه اول دهه شصت.چون متولدین هر سال برای هر دو جنس تقریبا مساوی بوده و فقط این اختلاف سنی باعث شده دایره اتخاب دختران و پسران فرق کند.
    و پسرها دختر کم دارند و دخترها هم پسر... شاید به نظر نرسه اما این موضوع کاملا آماری و علمیه و در سطح وسیع تاثیر گذار هست. می تونی در اینترنت هم سرچ کنی.

اگر مساله هم سن گزینی مطرح می شد و خیلی قبل فرهنگ سازی می شد اصلا مشکلی نمی بود. چون تعداد دختر و پسر همیشه در هر سنی برابر بوده.
    الان چون هم سنی نبوده کار داره به اختلاف سنی معکوس کشیده میشه.و در آینده کاملا از نظر آماری پیش بینی میشه. کما اینکه الان هم داریم.
    اگر روزی ،محبت کردی بی منت، لذت بردی بی گناه ، بخشیدی بی شرط
    بدان آن روز را واقعا زندگی کرده ای

یا ضامن بی ضامن ها...!!!

حسرت کرب و بلا در دل من پنهانیست؛
    من ندانم که چه اندازه ز عمرم باقیست؛

کربلا گر نشدم دعوت، از این بار گناه،
    ضامن من بشود ضامن آهو کافیست؟

با توکل بر خدای متعال:محکم، با امید و با انگیزه

2. کاربر روبرو از پست مفید مصباح الهدی تشکرکرده است .

veis (یکشنبه 13 دی 94)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)