سلام
علی آقا من فقط پست اولت رو خوندم به همین خاطر نمیدونم نظری که میدم به دردت میخوره یا نه.
برای وسواس داروهای خیلی خوبی وجود داره طوری که خیلی خوب میتونن شدت وسواس رو کم بکنن.برای لکنت هم دارو و گفتار درمانی مفیده.
پسردایی من لکنت داشت و پیش روانپزشک میرفت الان ازدواج کرده و بچه هم داره.الآن هیچ اثری از لکنتش نیست فقط مواقعی که عصبانی میشه و با ریتم تند صحبت میکنه یکم زبونش میگیره.
میدونم گفتی که از نظر مادی، شرایط مراجعه به روانپزشک رو نداری ولی فکر کنم بتونی هزینه یه جلسه ویزیت روانپزشک رو با قرض جور کنی.تو همون یه جلسه روانپزشک واست داروهای ضد وسواس رو تجویز میکنه.حالا بعدا که پول دستت اومد میتونی بری گفتار درمانی برای درمان لکنت.
برای کار هم دقیقا نمیدونم تحصیلاتت چیه و مهارت خاصی داری یا نه ولی به نظرم به آژانس های کاریابی مراجعه کن شاید کار مناسبی گیرت اومد(هر چند اوضاع کار برای اکثر جوونا تو مملکت ما نابسامانه) یا به شهرک های صنعتی محل زندگیت یه سری بزن بپرس ببین نیرو میخوان یا نه.زیاد هم انتظار کار تاپ و ایده آلی نداشته باش با یه سری کارهای ساده سرت رو گرم کن تا یکم پول دستت بیاد و همزمان دنبال کار مناسب تری هم باش.
موفق باشی علی![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)