سلام.پسرم از 11سالگی موبایل داره.البته اولش موبایلش ساده بود ولی الان هوشمندهست توی شبکه های اجتماعی هم هست.راستش من چون خودم رشته ام و کارم کامپیوتر هست اینترنت را توی خونه همیشه داریم.
همه دوستای پسرم که براون گفتم هم مدرسه ای هاش هستن و توی شبکه ای اجتماعی با اونا دوست نشده. مدرسه شون اسلامی هست. پسرم از ابتدا توی دبستان هم پسر آروم و ساکتی بود. یک مقدار حرکات و حرف زدنش
شبیه دخترهاست. البته زیاد نه. از این پسرهای جلف که سر و وضع متفاوتی دارند نیست. اتفاقا از قبل سن تکلیف نماز و روزه اش بجا بود و ظاهر کاملا ساده ای داره. براس آزمایشهای هورمونی را انجام دادیم که هورمون زنانه و مردانه اش طبیعی بود. من تلگرامش رو همیشه چک میکنم البته بدون اینکه بفهمه. از روی حرفهایی که با دوستاس می زنه احساس کردم رابطه هایی داره. نمی خام مستقیما باهاش ارجب این ارتباطها حرف بزنم که حرمت ها از بین بره. نمی دونم احساس می کنم اصلا با این ارتباطات مسکلی نداره. بعضی پنجشنبه ها که مدرسه سون تعطیله صبح میره بیرون میگه با دوستام هستم تا ظهر که میاد. درسش هم خیلی خوبه ولی من نگران اون ارتباطاتی که توی تلگرام با دویتاش حرف میزنه هستم. با وجود اینکه نماز میخونه و همه بچه های اون مدریه هم به هر حال خانواده های اسلامی دارن ولی ظاهرا زستی مسءله فکر می کنم قبول نداره که باز هم ادامه میده. حتی یکبار با یکی از اینا صحبت هایی راجب تغییر جنسیت و ابنکه تغییر جنسیت بده و با دوستش ازدواج کنند کرده بود. که این موضوع رو به پدرش منتقل کردم و همون آزمایش هورمون ها رو براش انجام دادیم که طبیعی بود و به خودش هم گفتم حق نداری با اون دوستت ارتباط داشته باشی که فهمید من تلگرامش رو چک کردم عصبانی شد ولی دیگه بیستز این و واضح تر باهاش حرف نزدم چون میگم اگه برگرده بگه دوست دارم آره به نظر من مشکلی نداره باید چکار کنم. خلاصه موندم. کمکم کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)