آقا مغداد اشتباه بزرگ هردوتون اینه که تمام مسائل رو با خانواده و خاله و دختر خاله و غیره در میون میذارین
خیلی معذرت میخوام ولی هردو خام و نا پخته هستین
خانمتون بنظرم لوس و نازپروده هستن و خانواده شون خیلی بیش از حد حمایتش میکنن.یعنی دخالت و حمایت رو اشتباه برداشت کردن
من هروقت بخوام از چیزی گلایه کنم مادرم بهم میگن بهتره تاجاییکه ممکنه به خانواده چیزی نگین و رازدار باشین
الان توصیه م به شما اینه هردوتون اول از همه باید یه حریم خصوصی برای زندگیتون در نظر بگیرین چرا هرچی پیش میاد با خانواده ها مطرح میکنین؟این مسائل تو زندگی همه هست دلیلی نداره همه متوجه شن
اشتباه بزرگ شما هم درمیون گذاشتن مسئله جسمی خانمتون قبل از مطمعن شدن خودتونه.بهتر بود خانمتون موضوع رو با شما درمیون میذاشتن و میبردینشون دکتر و بعد متوجه میشدین که ایشون مشکلی دارن یا نه و بازهم خودتون دونفر حل و درمانش میکردین.چه لزومی داره به بقیه بگین؟یعنی اطرافیان علمشون از دکتر متخصص بیشتره؟
شما سعی کنین کتابی صحبت نکنین با خانمتون.بینتون صمیمیت کمه و با اینکه باهم فامیل هستین و از قبل به هم علاقه داشتین ولی رفتارتون مثل ازدواج سنتیه.از هم خجالت میکشین و باهم صمیمیت ندارین.
به خانمتون نگین بگن دوستون دارن عشق باید خودش پیش بیاد اینقدر عجول نباشین فرصت بدین به خودتون که علاقه و صمیمیت پیش بیاد بینتون.شما به خانمتون محبت کنین.نه تنها خانمتون خیلی ناپخته رفتار میکنن بلکه خانواده شونم همینطور
این 12سال اختلاف سنی همینجا مشکلساز میشه که شما نمیتونین همدیگرو درک کنین ایشون سنشون کمه و یه طرز تفکر دارن شما هم همینطور.با گذشت زمان و محبت و بوجود اومدن صمیمیت و عاقلانه رفتار کردن و رازدار بودن هر دو نفرتون مشکلات حل میشن.
اگر خانمتون از مسائل جنسی رنج میبرن بجای اینکه به همه بگین و روش عیب بذارین کنارش باشین و درکش کنین و درمانش کنین.
الان هرکی جای ایشون باشن واقعا ناراحت میشن که هم هبدونن ایشون چه مشکلی دارن.یکمی درکشون کنین.
با این خبر بردنای خانمتون و دخالت های اشتباه خانواده شون ممکنه زندگیتون بهم بخوره.نمیخوام اینجوری صحبت کنم ولی خانم شما بدون رضایت شما حق استفاده از تلفن و حتی بیرون رفتن از خون ههم ندارن.ایشون و خانواده شون نمیدونن یا احتمال نمیدن شما میتونی از این اختیاراتت استفاده کنی؟من اصلا موافق مرد سالاری نیستم ولی وقتی حس میکنین به زندگیتون آسیب میرسه باید یه کاری کرد.نه در مورد مسائل جزئی ولی بطور کلی با بزرگان صحبت کنین تا چاره ای جلو پاتون بذارن
ایشالا موفق باشین

علاقه مندی ها (Bookmarks)