سلام آقای سرشار
سلام خانم هفت
وقتتون بخیر...
ممنون و متشکر
1- بزرگترین درسی که از زندگیتون گرفتید؟
هر کسی به اندازه تلاش و لیاقتش از زندگی سهم میبره ... لیاقت ما همیشه بیشتر از چیزی است که فکر میکنیم ... اگه یه روزی اومد که هر چی زدم به در بسته خورد باید به این نکته برسم که لیاقت من خیلی بیشتر از این چیزهاست.
2- چیزی که داشتید و قدرش رو ندونستید؟
قلب مهربان یک دوست ، که سر یه اشتباه بچگانه شکست ... همین امروز فردا میرم سراغش و ازش حلالیت میطلبم و دوباره میشم همون رفقای گرمابه و گلستان ... میدونم که دست دلمو پس نمیزنه
3- زندگی از نگاه شما؟
یک خواب راحت و آسوده ... وقتی سرتو میزاری روی بالشت نه غصه دیروزو داشته باشی نه غصه فردا رو ... به چند ثانیه نکشه و خواب توی چشمات جاری بشه
4- با چه معیاری متوجه میشوید که یک شخص خوب است ؟ ( در کل چه رفتاری را در کسی ببینید متوجه خوب بودن او می شوید؟)
سادگی و صمیمیتش
5- تا حالا شده تو دوراهی قرار بگیرید؟ چگونه مسئله را حل میکنید؟
بله خیلی زیاد ... از چند نفری مشورت گرفتم و در نهایت کاری رو که به نظر خودم درست بوده انجام دادم
6- موقع دعا کردن اولین چیزی که به ذهنتون میرسه چیه؟
زبونم به ناشکری باز میشه و میگم خدایا این یکی رو دیگه مثل بقیه خواسته هام رد نکنی...گاهی وقتا هم میگم بیخیال اون که گوشش با من نیست بهتره خودمو خسته نکنم
7- به نظر شما جذابیت یک شخص به چه عواملی بستگی داره؟
در وهله اول سادگی و صمیمیتش و در مراتب بعدی لحن و احساس کلامش ، اطلاعات عمومیش و ...
8- تو این دوره زمونه چی بیشتر از همه کمرنگ شده؟
خود کمرنگی ... آخ که چقدر دلم برای انسان های ساده و خاکی تنگ شده ... آدمایی که حاضرند کمرنگ و حتی بی رنگ باقی بمونن اما برای پر رنگ شدن،هفت رنگ عوض نکنند.
9- دلتون میخواد چجور زندگی داشته باشید؟
دلم میخواد برگردم به روستای زادگاهم ... اونجا یک باغ خانوادگی داریم که پدرم دو دانگشو زده به نام من ...بقیشم از خواهر برادرام بخرم ... توی همون باغ یه خونه بسازم ... دو سه تا اتاقم به عنوان کلاس درس در گوشه دیگر باغ بسازم ... در کنار کار کشاورزی ، اگه آموزش و پرورش اجازه داد تدریس بچه های روستامون رو به عهده بگیرم ... با یه دختر ساده و بی غل و غش از اهالی روستامون ازدواج کنم ... همین... شاید ساده باشه ولی به این سادگی نیست... اگه میشد، خیلی خوب میشد
10- وقتی دلتنگ و غمگین هستید چی آرومتون میکنه؟
شعر ، موسیقی ، کتاب و به صورت ویژه صدای قرات قرآن استاد عبدالباسط ، استاد منشاوی ،استاد مصطفی اسماعیل، استاد پرهیزگار و ...(یاد خدا آرامش دهنده قلب هاست)
11- چرا آدم دلتنگ میشه ؟
تا بهتر بتونه قدر داشته هاشو بدونه
12- توصیه به مجرد های تالار؟
یه ضرب المثل هست که میگه: کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی... من اگه بیل زن بودم باغچه خودم رو بیل میزدم.
14- یک نصیحت به من؟
یه مرور کلی روی درس اول کتاب ریاضی اول دبستان داشته باشید که شاید یادتون بیاد که بعد از عدد دوازده عدد سیزده است نه چهارده.... گذشته از شوخی،بنده که از شما شناخت چندانی ندارم و اگرم داشتم در جایگاهی نیستم که بخوام چنین جسارتی بکنم... پس به بزرگواری خودتان بر بنده ببخشایید .
15- سخن و جمله ای که دوستش دارید...
برای خیانت هزار راه هست ... ولی هیچکدوم به اندازه تظاهر به دوست داشتن کثیف نیست.
انشاءالله همیشه سلامت و پاینده باشید.
ممنون از حضور و سوالای ارزشمندتون ... یک عمر سرزنده و پایدار باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)