سلام دوست عزیز
منم با صحبت های آقای خاله قزی موافقم که اگر با همچین دیدی به ازدواج نگاه کنید یا موفق به ازدواج نمیشین یا خدایی نکرده انتخابی خواهید داشت که ممکنه علیرغم
اینکه شرایط ظاهری و تحصیلاتی و کاری مدنظر شما رو داشته باشه نقاط ضعف خیلی بزرگتری داشته باشه که تمام این امتیازات رو کمرنگ کنه.
به نظر من یه کم دیدتون رو به ازدواج واقع بینانه تر و پخته تر کنید .با کسی ازدواج کنید که در درجه اول آدم خوبی باشهدر مورد بقیه ملاکها میشه تجدیدنظر کرد.
آدم خوب بودن مساله ساده ای نیست. این مفهوم به قدری گسترده هست که شما با در نظر گرفتن همه فاکتورهای مربوط به اون متوجه میشین همه ملاکهای
فعلی شما ملاک های ولقع بینانه ای نیستن.
به این فکر کنید که صداقت داشتن ،پاک بودن ،مهربون بودن ،مسوول بودن و خیلی ملاکهای دیگه از این دست میتونه هزاران بار مهمتر از تحصیلات بالا داشتن و
یا حتی شغل ایده آل داشتن باشه.
اینکه یه آقا جلسه اول در مورد آشپزی از شما پرسش کنه دلیلی نمیشه که اون مرد نتونه همسر مناسبی برای شما باشه.حتی اینکه در مورد شغل باهاتون
حرف بزنه اونم با شرایط سخت اقتصادی فعلی نمیتونه ثابت کنه ایشون آدم عجیبیه یا مسوولیت پذیر نیست.
اینا رو به عنوان کسی بهتون میگم که خودم تجربه طرز فکر شما رو داشتم و الان کاملا متوجه ایرادهای این نوع طرز فکر هستم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)