درود بانو
شما باید بشینی منتظر باشید تا فردی هم شان و منلزت شما پیداب شه
هم دکترا داشته باشه یا دانشجو دکترا باشه
هم خوشتیپ و خوشقیافه و حداقل مورد پسند شما باشه
هم شغل خوب با درآمد خوب داشته باشه
هم بچه بچه نکنه هم از شما نخواد خوب آشپزی کنید هم وابسته به خانواده اش نباشه و هم اصالت خانوادگی داشته باشه و.....
ان شاء الله قسمت شما بشه و یک همچین شوهر نمونه ای نصیبتان بشود من هم بشخصه دعا میکنم
پ.ن 1 : سر انگشتی بخوام حساب کنم با توجه به معیارهای شما که از نظر خودتان هم ردسته و البته همه اش را هم عنوان نکردید میترسم یه صدسالی طول بکشه تا یکی باب میلتون پیدا بشه و اونم پاش رو جلو بزاره بخواد بیاد خواستگاری شما.چون تا بخواد دکترا بگیره و دانشجو باشه که شغلی نداره و پس انداز ینداره و دکترا هم بگیره میشه 28تا30 بعدش میمونه خدمت مقدس سربازی میشه 30 تا 32 خوب پسرها توی این سنین ترجیح میدن خواستگار یدختر خانومی برن که نهایت 25 سالش باشه هم خوشگل و خوشتیپ و امروز یباشه و جذابیت جنسی خودش را حفظ کرده باشه و از اون مهمتر اینکه یک زن نهایت تا 35 سالگی میتواند زایمان سالم و مطمئن داشته باشه بعد از این سن باید حتما زیر نظر پزشک باشه.سری که درد نمی کنه را کسی دستمال نمیبنده.
پ.ن2:میترسم بگم اینو کتک بخورم ولی این فرمایشات جنابعالی باید بدم یکی سفارشی براتون درست کنن والا من هرچی نگاه میکنم دور و اطارفم با همچین خصوصیاتی نمبینم یعنی فقط یکی داشتیم اینا همه رو داشت اونم رفت یکی از دخترهای فامیلمون رو رگفت که حداقل 5 تا 7 میلیارد پول باباش براش کنار گذاشته و الانم اسکاتلند هستند.کس دیگه بود حتما بهتون خبر میدم.لبته از دوستان هم خواهش میکنم کسی رو سراغ دارید معرفی کنید

ثواب داره بخدا
علاقه مندی ها (Bookmarks)