من از دیروز زمشکلی دارم و وقتی وارد میشم توی صفحه دوم نمیتونم برم
سلام همدردد جان .ببین اولا که شما بیست و چهارم بهمن برای من نوشتی که سقوط کنه یکروز نیست یک هفته میشه. اگه منظورتون روزیه که لایک کردم شاید امکان اومدن به سایت نداشتن یا مشغول کار دیگه بودم
یا مثل امروز صبح هرکاری میکردم ننمیتونستم وارد صفحه دوم تاپیک خودم بشم تا جواب بدم
نه اتفاقا اصلا نخندیدم .چون خودم هم بهش رسیده بودم قبلا .من ترشح هورمون ها روم خیلی تاثیر دارن و به طور واضح نمونه های زیادیش رو توی خودم دیدم. خلاصه شده دلیلشم بگم چندسال پیش بیماری بدی گرفتم داروهاش خیلی بد بود خیلی عوارض بدی داشت و کسی درست و حسابی به من چیزی نگفت دکترش هم فقط گفت به تغذیت برس و استرس نداشته باش اتفاق اون سال و سال بعدش من تحت بدترین استرسها قرار گرفتم و از همون زمان .س.اس فکری و اضطراب گرفتم هورمون هام بخ خاطر داروها تحت تاثیر قرار گرفته بودن و شدیدا هم توسط یک مشت خدانشناس تحت فشار بودم
در جواب اقای hadi99g بگم .نه میخوام که برگردم و نه میخوام که برگشتی باشه. البته شاید دلم بخواد ولی خودم نمی خوام. بعضی ارتباط ها از ریشه غلطن وقتی اتفاق میفتن و نتیجه بد میدن درست کردنی ندارن چون مثل اینه که یخوای یه سکه رو از تیو یک چاه بی انتها در بیاری. ولی قطعا درسته که اینجور ادمها بهشون هیچ وقت بد نمیگذره
برگشتی از من وجود نداره .و برگشتی رو هم نمیپذیرم و میدونه. خود اون هم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)