نقل قول نوشته اصلی توسط مهرآیین نمایش پست ها
من نمی دونم تو این سایت (که نمونه کوچیکی از جامعه هست) چرا تا یه دختر موفق تاپیک میزنه و از دغدغه هاش در مورد ازدواج میپرسه، معمولا بقیه کاربرها نسبت بهش گارد میگیرند و کلا دغدغه های طرف رو زیر سوال می برند.

خانم nardil به نظرم در ازدواج هر کسی معیارهای خودش رو داره و نمیشه به کسی خرده گرفت که چرا معیارات اینه برای ازدواج.

چیزی که من معمولا می بینم اینه که مردهای ما یک زن سنتی کامل نمیخوان و یا یک زن امروزی کامل نمیخوان، یه چیزی در حد تلفیق این دو تا. یعنی دوست دارند خانمشون تو خونه یه خانوم کدبانو و باسلیقه باشه و در اجتماع هم یک خانوم مستقل و جسور و با اراده. به نظرم خواستگارهاتون هم سوال های بیجایی نپرسیدند و اونها هم خب دغدغه ای که براشون مهمه رو گفتند.

یه چیزی هم اینجا خطاب به آقایون بالا بگم که یادمون نره مردهای امروز در انتخابهاشون خیلی مادی شدند و علاوه بر فاکتورهای زیبایی خانوم، پارامتر داشتن شغل با درآمد مناسب هم بهش اضافه شده.
من معمولا نظر نمیدم ولی با نظر شما دوست عزیز بشدت موافق هستم
هرکسی معیارهاش برای زندگی متفاوته و نباید به کسی گفت ملاکت مهم نیست
خوبه که مللاکهای دیگری رو براشون بازگو کرد اما اینکه بگیم معیارهات بی ارزش هستند و بهشون اهمیت نده درست نیست

از بخش دوم حرفهاتونم که گفتید مردها نه زن امروزی می خوان نه زن سنتی هم موافقم
نمونش همسر من

دوست عزیزم توقعات شما همچین غیر عادی نیست شما حق داری شخصی رو انتخاب کنی که با معیارات سازگار باشند
و ااینکه من چیزهایی عجیبتری از اینها که گفتی قبل ازین که عقد کنم از خاستگارهام می شنیدم اصلا تعجب نکن

اصلا ناامید نشو و صبر داشته باش ان شالله پیدا میشه