سلام .. چقدر خوشحال شدم که صندلی داغ خاله فزی دوباره قعال شده.
نمیدونم چرا به سوالات قبلی من خانم بی نهایت جواب ندادن.. شایدم یادش رفته..
و اما سوالات من از اقای خاله فزی:
1- بزرگ ترین هدفتون توی زندگی:
خواندن روانشناسی از سال دیگه و اینکه بتوانم با دانشی که الان تا حدود کمی که دارم و رفتن به دانشگاه به هموطنان خودم کمک کنم زندگی بهتری داشته باشند.و اینکه شوهر و پدر خوبی برای همسر و فرزند(و ایشالله فرزندانم) باشم
2- چرا تا حالا تاپیکی در مورد یکی از مشکلاتتون توی صندلی داغ باز نکردید؟ (اگه دوست ندارید خوب جواب ندادید اصلا ایرادی نداره)
باز کردم توی خصوصی زدم از مدیر کمک گرفتم چون سایت رو معرفی میکنم به دوستان و آشنایان همینطور آیدی خودمو برای همین عمومی مطرح نمیکنم وگرنهب خوام بگم مشکل زیاد داشتم مقالات رو خوندم و تا حدودی تونستم حلشون کنم فرقی نمیکنه تایپیکب زنی یا مقالات رو بخونی مهم هدفیه که داری
3- بزرگ ترین آرزوت..... نظرت در مورد فرق بین عشق و دوست داشتن؟
قبلا دوست داشتم مادر خدابیامرزم رو توی خواب ببینم الانم دوست دارم ولی ایقدر توی زندگیم گند زدم و توبه کردم ولی درست نشدم دیگه خودمو لایق نمیدونم.عشق بنظر من دوست داشتن طرف مقابل با همه خوبی ها و کاستی ها و تفاوت هایی که داره بعضی وقتها از خانومم لجم میگیره با اینکه کی مقصره کاری ندارم ولی پیش خودم میگم چه غلطی کردم زن گرفتم ولی بعد چند ساعت یا نهایت یکی دوروز باز میشم همون فرد سابق که دوسش دارم
دوست داشتن بیشتر همون عشقه ولی با دید منطقی و روی یک خط راست خیلی نوسان نداره ولی من بشخصه عشق رو ترجیح میدم چون هیجانش بیشتره البته بعضی وقتها هم خراب میکنیا ولی بازم بنظرم میارزه
4- مواقع بیکاری دوست داری چطور اوقاتتو سپری کنی؟
اینترنت خبر بخونم و بیام همدردی یکم رحص بخورم دیگه عادت کردم
با همسرم و دخترم بریم بیورن گردش و دور بزنیم عاشق پاساژگردی و بازار هستم.
5- پیشرفت توی زندگی رو مساوی چی میدونی؟
پیشرفت توی همه زمینه ها باشه بهتره مثلا مادی خالی نباشه یا تحصیلات مدرک خالی باشه خوبه ها ولی کنارش باید شعور فرد هم بالا بره کلا هم خودتب ری بالا هم کمک کنی به خانواده ات و اطرافیان و کسایی که بهت نیاز دارن اینجور پیشرفت رو من بیشتر دوست دارم.یک کلام انسان باشم.
6- یکی از عیب های خانمتون که دوست دارید اونو نداشته باشه یا ویژگی که دوست داشتید بیشتر داشت ولی نداره؟ (نگید نداره که باور نمیکنم)
یکم چاق شده
البته خودش قبول نداره میگه تو که چاقتر یو من از تو لاغرترم
جدی بخوام بگم با همه اخلاق هایی که داره دوسش دارم اخلاقی که دوست دارم عوض بشه شاید یکی از دلایل اصلی بوده که جذبش شدم اونم منطقی بودن و روی اصول حرکت کردنش هست یکم کمالگرا هستش و و خوب فوق لیسانس فیزیک هم که داره پس منطقی تر شده ولی کلا برای زندگیمون لازمه من یک عشقی ام بعضی وقتها
7- قهرهای شما با خانمتون بیشتر سر چه جور مسائلیه؟
سر اینکه سربه سر باباش میزارم یا بحث میکنم
یک مسئله دیگه ای هم هست من درش نقشی ندارم و دست منم نیست ولی حق داره من تونستم خودم قبولش کنم و این مشکل رو تا حدودی خودم رو بزنم به ندیدن و نشنیدن و رخ بودن ولی خانومم سختشه البته حق داره
9- نظرتون در مورد نارجیس؟
دختر خوبیه ولی ایکاش نه گفتن رو یاد میگرفت توی سن پائین روی هم رفته دختر عاقلیه ((شرمنده بیشتر بنویسم دیگه خونم پای خودمه))
ممنون میشم پیشاپیش به خاطر جوابهای دقیقتون

علاقه مندی ها (Bookmarks)