واقعا ازتون ممنونم سارا جون خیلی واضح مشکلم رو گفتین حق با شماست نباید انتظار داشته باشم که شوهرم علم غیب داشته باشه .
البته منظورم از اینکه باهاش خیلی مهربونم قبل قهر بود نه در حین قهر (من وقتی قهر کردم باهاش حرف زدم ولی نه صمیمی سرد جوابشو دادم)
در کل دوست خوبم راهنمایت واقعا کمک بزرگی به من بود
بسیار ممنون

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط maral569 نمایش پست ها
باید ببینیم دلیل قهر چی بوده؟ اگه فقط بی محلی کردن به حرف بوده ، تو شرایطی بود ، عمدا بود یا ناخواسته.
به نظر محل نکردن به حرف دلیلی واسه قهر کردن نیست ، دلیلی هم واسه آشتی وجود نداره.
اگه بخوای سر چیزای به این کوچیکی قهر کنی و سرد بر خورد کنی ، نتیجه خوبی نداره ، مردها از قهر متنفرن ، باز مثلا یه موضوع بزرگتری اگه بود ، یکم آدم سر سنگین میشد ، ولی قهر اصلا نه ، به نظرم معنی نداره.

بعد یادت باشه تو زندگیت همه چیزو مستقیم بگی ، هر موضوعی ناراحتت کرد ، بهش بگو، با قهر و رفتار سرد و اینا ، دلیل اصلی ناراحتی معلوم نمیشه.
باید همونجا درجا بهش بگی که از بی محلیت ناراحت شدم ، البته با لحن خییییلییی خوب.
اونجایی که ازت پرسید ناراحتی ، باید میگفتی اره یکم و دلیلش رو میگفتی.

با آقایون هم غیر مسقیم و این حرفا نمیشه داشت ، باید مستقیم گفت.
اتفاقا خیلی از این خصلت مردها خوشم میاد.
دوره عقد ، دوره شناخت هم هست ، باید کم کم آشنا بشین که از چه رفتارهایی ناراحت میشین و سعی کنین اون رفتارو کمتر انجام بدین و . . . . .
این قصه سر دراز دارد.
من هیچ تخصصی تو مشاوره ندارم ،فقط در حد مطالعاتم ، بهت جواب دادم ، امیدوارم به دردت بخوره

سلام دوست گلم حرفاتون کاملا منطقی بود
ولی کم من متنفرم کسی به حرفم کم محلی کنه واسه این سعی کردم این موضوع رو بزرگ جلوهبدم که تکرارش نکنه.البته الان مطمعن نیستم که دیگه تکرار نمیکنه
عزیزم از اینکه برام وقت گإاشتین نهایت سپاس رو دارم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط saeeded نمایش پست ها
جوابی برای سوال شما ندارم (البته تو حوزه تخصصی خانم هاست) ولی با عرض معذرت:
.
این پست شما تناقضات شدید رفتاری خانم ها رو نشون میده که تابحال آقایون هنوز نتونستن هظمش کنن ...
.
واقعا فازتون چیه ؟؟؟
سلام
درسته ولی خانما معمولا حساستر از آقایونن واسه همین هر دو طرف باید مراعات کنن
راستی خدا شاهده فاز خاصی ندارم