به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 20 اردیبهشت 96 [ 15:14]
    سطح
    45
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 97
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    163

تشکرشده 177 در 80 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط شیدا1392 نمایش پست ها
    سلام
    عیدتون مبارک سال خوب و پربرکتی داشته باشید .
    من بازم اومدم با کوله باری ازمشکلات کودکانه ام ،همین طور که توپستای قبلیم نوشتم کارمندم و یک دختر 2ساله و هفت ماه دارم که خیلی با مشکلات عدیده ای باهاش روبروهستم از جمله کم خوابی و شیطونی و بازی با وسایل خطرناک مثل چاقو وقیچی و گاززز ،بماند که نتونستم از پوشک هم بگیرمش
    وقتی روچیزی یا خواسته ای زوم میکنه دیگه ول کن نیست تا به نتیجه دلخواه برسه
    حتی با دعوا و تنبیه بدنی مثلا دیروز خواستم مادر گری کنم بردمش پارک یه یه ربعی راه هست پیاده رفتن خیلی خوب باهام راه اومدرسیدیم پارک بازیشو کرد تا موقع برگشت هی میگفت بغلم کن من اول کم محلی کردم بعد با داد بهش تذکر دادم اما رو خواسته اش پا فشاری میکرد تا مجبور به تنبیه بدنی شدم تو خیابون اونم با گریه بازم رو خواسته اش پا فشاری میکرد تا اخر مجبور شدم یکم بغلش کنم ولی ول کن نبود میگفت باید کل راهو بغلم کنی یعنی تا دم خونه گریه و زاری داشتیم بعدش توخونه یکم دعواش کردم بعد بغلش کردم و نوازش کردم ازدیروز تا حالا عذاب وجدان گلومو گرفته و فشار میده چون اکثرا باهاش تو جر و بحثم که اینکارو نکن اینکار وبکن دمپایی دهنت نکن برای پوشک عوض کردن که یه وقتا با دعوا همراه میشیم اینم بگم خیلی کم با بچه های اطرافش دوست میشه دیروز تو پارک موقع سرسره سوارشدن چون بچه های دیگه از پله ها بالا میرفتن نمیرفت فقط وای میستاد و اونا رو تماشا میکرد منم عصبانی شدم با اینکه دلش میخواست تو پارک بمونه اوردمش خودنه اونم با اون طرز فجیع که گفتم .در مورد ترس هم از همه چی و همه کس میترسه صدای موتور صدای در خونه ،تا بهش میگم شیدا یا اگر یه کاری بکنه اول با ترس به طرفش نگاه میکنه ببینه دعواش میکنند یا نه ؟
    من ساکن شهر قم هستم اگر فکر میکنید من وبچم مشاور واجب هستیم لطفا به مشاور خوب وبا انصاف تو قم بهم معرفی کنید با ویزیت ارزان
    مرسی که این همه مطلبو خوندید
    سلام ..

قبل از این که بخوام حرفی بزنم بگم مادر شدن یه نعمت خیلی بزرگ هست که خدا ممکنه به هر کسی نده .... پس خدا رو شکر کنید .. کافی هست یه سری به مراکز ناباروی بزنید تا متوجه بشید چی می گم ... به نظرم اگه از نظر مالی مشکلی ندارید سر کار نرید .. به تربیت فرزندتون برسید ..بهترین کار برای یه خانم بعد از شوهر داری مادر بودن هست ....
    ================

کم خوابی و شیطونی و بازی با وسایل خطرناک مثل چاقو وقیچی و گاززز
    در رابطه با شیطنت که فرمودید ... اصلا این واقعا یه مزیت هست بچه ای که یه جا میشینه و اذیت نمی کنه مریض هست .... از طرفی ما در احادیث داریم که شیطنت کودک در خردسالی نشانه یادی عقل و اندیشه او در بزرگسالی هست ...

در مورد بازی با وسابل خطرناک .....یه خردسال هیچ گاه درک درستی از خطرناک بودن وسایلی مثلا چاقو و گاز نداره ....بهتر هست با ارومی در مورد خطرناک بودنش باهاش صحبت کنید .. حتی اگه دوباره بعد از صحبت شما به دستمش رفت سرزنش نکنید که مگه بهت نگفتم ....چرا دست زدی ... و از این حرف ها ... این ها رو اصلا نگید دوباره همون توضیحات در مورد خطر ناک بودن این وسایل رو بهش بگید .. حتی صد بار هم که شده شما به عنوان مادر یاید بهش بگید ... البته با مهربانی و ملاطفت ...

====================

وقتی روچیزی یا خواسته ای زوم میکنه دیگه ول کن نیست تا به نتیجه دلخواه برسه
    بچه ها خیلی سریع یاد می گیرند که چه جوری به خواسته خودشون برسن .. مثلا کودک از مادر میخواد که یه چیزی براش بخره .... اما مادر مخالفت می کنه .... درنهایت کودک با گریه و زاری مادر رو مجبور به خرید شی مورد نظرش می کنه ... الان دیگه کودک یاد گرفت که هر چیزی رو که میخواد به دست بیاره کافی هست گریه کنه تا مادرش بهش بده ..

پس این وسط باید چی کار کرد ؟؟ بهترین کار این هست که اول دقیقا تصمیم بگیرید میخواید چی کار کنید .. توی همون مثال بالا که کودک از مادر میخواد که یه چیزی براش بخره ... اگر تصمیم به نخریدن گرفتید دیگه هرگز نباید از تصمیم خودتون برگردید ... باید روی تصمیم قاطع باشید ... ولی یه نکته خیلی مهم این هست که قاطع و مهربان ..... قاطع بودن به معنی داد و فریاد و زدن کودک برای رد کردن تصمیمش نیست ...مثلا در مورد پارک من اگه جای شما بودم یه همچین چیزی رو بهش میگفتم :

با چهره ای خندان در حالی که نشسته ام و صورتم دقیقا روبروی کودک هست : ( چندین پیشنهاد به کودک میدید )

1-دختر گلم خیلی دوست دارم بغلت کنم ولی ممکنه وسط های راه خسته بشم اگه خسته شدم چی کار کنم ؟ نظرت چی هست که یه مقدار رو پیاده بیای ....وقتی مامان گلی خستگی اش رفت دوباره بغلت کنم ؟ ....

2- یا این که این سری رو با اتوبوس برگردیدم خونه ...

3- یا این الان همه اش پیاده بیای دفعه بعد که با بابا اومدیم بابا بغلت کنه ...

مثلا فرض کنید کودک مورد سومی رو قبول کرد ... اما وسط های راه از شما خواست که بغلش کنید ... الان به هیچ وجه نباید از تصمیم برگرید خیلی اروم بهش می گید : عزیرم خودت این رو قبول کردی ..گلم نمیشه ... نازم نمیشه .... مامان قربونت بره نمیشه ..... حتی اگه گریه کرد و داد و بیاد کرد ... خلاصه در عین اینکه روی تصمیم خودتون هستید ... اما قاطع و مهربان باهاش برخورد می کنید نه این که دعواش کنید ..... و سرش داد بزنید ... باز هم تاکید می کنه قاطع بودن باید همراه با مهربانی باشه .. این خیلی مهم هست ..
    ==============

ببینید میخوام بگم که در یک مسئله کودک رو در برابر چندین تصمیم قرار بدید و بذارید خودش انتخاب کنه که چی کار کنه ... مطمئنا کودک یکی رو انتخاب می کنه .. از طرفی باعث افزایش قدرت تصمیم گیریش در اینده میشید ...حتی توی کوچک ترین مسائل هم نظرش رو بپرسید ... مثلا میخواید لباسش رو عوض کنید چند دست لباس مختلف براش بیارید و بگید که : دختر گلم ... عزیز دلم ... کدامش رو دوست داری بپوشی ؟؟؟

=====================

هیچ گاه کودکتون رو نزنید ..تنبیه بدنی اصلا جنبه تربیتی نداره ... اما قهر با کودک ( ان هم در بازه زمانی کم ) اشکالی نداره .. مثلا یه کار بدی رو انجام میده ... فرضا سر باباش داد میزنه ... شما بهش می گید چون این کار رو کردی من باهات قهر می کنم و برای یه زمانی کوتاه محلش نزارید .. و باهاش حرف نزنید .. نه این که بیاد و کودک رو تنبه بدنی کنید ...تنبیه بدنی اثرات مخربی رو روی کودک میزاره .. خیلی از مشکلات نوجوانان ناشی از تنبیه بدتی در کودکی هست ..
    ===============

این ترس توی کودک ناشی از برخورد های نادرست شما هم میتونه باشه ...
    ===============

دیروز تو پارک موقع سرسره سوارشدن چون بچه های دیگه از پله ها بالا میرفتن نمیرفت فقط وای میستاد و اونا رو تماشا میکرد
    کافی بود شما همراهیش می کردید ....دستش رو می گرفتید و با هم بالا می رفتید .....

چون اکثرا باهاش تو جر و بحثم که اینکارو نکن اینکار وبکن دمپایی دهنت نکن
    یه سوال : وقتی دخترتون کار خوبی رو انجام میده چه قدر تشویقش میکنید؟ تشویق در تربیت خیلی مهم هست ..

اگر فکر میکنید من وبچم مشاور واجب هستیم
    فکر نمیکنم بچه نیاز به مشاوره داشته باشه ... شما هم اگه کتاب های پیرامون کودک مطالعه کنید نیازی به مشاوره ندارید .... یا می تونید فایل های برنامه پرسمان کودک که از رادیو معارف پخش میشه رو دانلود کنید ... حجت السلام تراشیون خیلی خوب مسائل رو توضیح میدن ... این ادرسش هست :

پرسمان خانواده ...
    =================

فایل صوتی تربیت فرزند از دکتر فرهنگ توی نت هست سرچ کنید این هم خوبه ..

یه سی دی 10 جلسه تربیت فرزند از استاد حورائی توی سایتش می فروشه قیمتش 2500 هست این هم خیلی عالی هست سعی کنید حتما بخریدش و گوش کنید ..

کتابهای زیادی در زمینه تربیت فرزند هست اگه فرهنگسرا نزدیکتون هست ثبت نام کنید و از اون جا بیارید یا توی کتابخونه ثبت نام کنید ..

مقید باشید هر شب برای بچه اتون قصه بگید ... خیلی از مسائل تربیتی رو میشه در قالب غصه به بچه ها یاد داد ...البته باید اداب قصه گفتن رو بلد باشید ... حالا سعی می کنم همین جا براتون بذارم .
    ======================
    ویرایش توسط skyzare : دوشنبه 23 فروردین 95 در ساعت 10:08

2. 3 کاربر از پست مفید skyzare تشکرکرده اند .

آرامش خیال (دوشنبه 23 فروردین 95), سها** (شنبه 28 فروردین 95), شیدا1392 (سه شنبه 24 فروردین 95)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)