سلام جناب امین .
من نظر شخصی خودم را بیان میکنم.
خب هدف از دوران نامزدی کسب شناخت هست. و همین طور میزان همخوانی هدفها و معیارها و افق دیدها.
و اینکه نقش شما بعنوان یک طرف ارتباط فقط "نظارت" هست. ناظری دقیق و عمیق. ناظری که وقایع را با معیار خودش می سنجد و نه معیار مادر ( من مخالف نظرخواهی و مشورت اصلا نیستم اصلا. اما گاهی اوقات مواردی برای من مهم هست که مطمین هستم در دنیای مادرم نیست!)
بررسی رفتارها و زبان بدن و نشانه ها . توجه داشته باشید که در مواقعی که همه چی آرام هست و اوضاع مساعد هست شناخت شخص مقابل راحت نیست چون همه ادمها معمولا در اوضاع مساعد رفتار ارام و بدور از مشکلی دارند. معمولا همه در دوران نامزدی بهترین خودشان را نشان می دهند. همه چیز تازه است و شوق کشف کردن و رسیدن بر هر چیزی سایه می افکند. مخصوصا اگر شخصی یک طرف رابطه شرایط خ خوبی داشته باشد.
اینکه مادر شما فرمودند که همه دخترها دوست دارند ... تا حدی درست هست ( البته نه برای همه دخترها ) این الان باید برای شما یک نشانه باشد برای عمیق تر بررسی کردن. چون مورد نگران کننده ای که من می بینم این پز دادن نیست مورد نگران کننده تر ممکن است برداشت و توقعی که این خانم از وضع مادی شما دارند . احتمال بالایی وجود دارد که ایشان مادیات برایشان مهم باشد و به کم قانع نباشند. چون بنظر نمی اید شما ادم اهل خرجهای خ خارج از قاعده باشید.
مورد بعد در مورد ایشان بنظر می اید خ دختر عمیقی نباشد و ظواهر امر بیشتر برایشان مهم باشد. این یعنی اینکه ثروت شما بیشتر ایشان را تحت تاثیر قرار داده باشد. چون لفظ لگن نوعی توهین هم هست ! نیست
و البته ممکن است اقتضای سن ایشان باشد . به هرحال بنظر می رسد که اختلاف سنی شما دونفر بیش از سه سال است( منظورم شناسنامه ای نیست) شما بدلیل شرایط زودتر وارد عرصه کار شدید و بیشتر از سنتان بنظر می رسید ایشان هم کمتر از 24 !
حالا توصیه ای که من دارم . شما خیلی تذکر ندهید . خیلی جبهه نگیرید. چون در حالت دفاعی رفتن و انتقاد کردن ممکن است ایشان را وادار به تغییر ظاهری بکند اما تغییر عمیق نه . چون ممکن است تمایل داشته باشند به هر ترتیب این ازدواج سربگیرد.
شما سعی کنید سایر رفتارها ی ایشان و نشانه هایی که با خود دارند را بررسی کنید. ببینید نظرشان در مورد سایر آدمها چیست.( معمولا وقتی در خ از موارد خصوصیت یکسانی به همه نسبت میدهند غالبا خودشان آن خصوصیت را دارند) بهترین خاطراتش چی هستند؟ با چه کسانی هست ؟ ایداه الشون چیه از اینده. کم کم کشف کنید از شما در زندگی چی می خواهد. ایشان را در موقعیتهای خاص بررسی کنید. انگاه تصمیم بگیرید
مورد بعد اینکه بیشتر وقت بگذارید با هم باشید. ( یعنی سعی کنید هر روز کشف تازه ای از ایشان کرده باشید) طولانی شدن دوران نامزدی و یا صرفا جلسات بدون نتیجه خاص کمک کننده نیستند. زمانی طولانی شدن خوب هست که شما را به یقین برساند. این طولانی شدنها وابستگی می اورد و این وابستگی برای دختری در سن ایشان شدید خواهد بود (غالبا)
با توجه به فامیل بودن معمولا از خیلی از تحقیقات صرف نظر می شود. در حالیکه خیلی از شناختها در نقشهایی ایجاد می شود که شخص نقش شاگرد ، دوست و ... را دارد نه نقش فامیل را . دوستان ایشان را بینید. تحیقیقاتتان را کامل کنید نکته مبهمی باقی نگذارید. در ظاهرشان دقیق شوید و..
و اخرین نکته اینکه : نظرات عزیزان شما مهم هستند اما این شما هستید که قرار است با ایشان نزدیک ترین فاصله ها را داشته باشید و مادر فرزندتان باشند. تمام تلاشتان را بکنید
با ارزوی خوشبختی برای شما
پ.ن: البته می دانم مقداری بدبینی در پستم وجود دارد اما حقیقتش من ترجیح میدهم که با زندگی کسی و خودم بازی نکنم. ترجیح میدهم همه تا جایی که می توانم بررسی کنم تا بعد افسوس نخورم

علاقه مندی ها (Bookmarks)