از نظر تک تک دوستان ممنونم.
واقعا راهنمایی های فوق العاده ارزشمند و کاربردی از جانب دوستان دریافت کردم.

دوستان مجددا این نکته رو میگم که باور بفرمائید قصد من اینجا خودنمایی و پز دادن با ماشین و سرمایه و کارم نیست. هدف من اینجا فقط و فقط کمک گرفتن از عزیزان بوده و هست.

این نکته رو بگم که دخترخانم بسیار شوخ طبع هستن و اخلاقای دخترونه دارن. مثلا لفظ " لگن " رو درمورد ماشین کاری بنده بصورت کاملا شوخی و خنده بیان کردن. و البته خود من هم آدم سخت گیر و جبهه گیری نیستم. اتفاقا به گفته همون دختر ادم بسیار انعطاف پذیری هستم.
دیشب تو تلگرام صحبت میکردیم تصمیم گرفتم به راهنمایی های عزیزان عمل کنم و یه چند گام به جلوتر بردارم.
بهش گفتم یه مشتری خوب واسه پورشه سراغ دارم شاید بخوام ردش کنم.
پرسید چرا ؟
گفتم میخوام با پولش کار کنم
علی رغم اینکه فکر میکردم جبهه گیری کنه اما درکمال تعجب بهم گفت " خیلی کار خوبیه اخه کارت مهمتر از ماشینه. ماشین همیشه بهترشو میشه خرید "
من بشخصه واقعا تعجب کردم !

ببینید دوستان این دخترخانم دقیقا ایده ال های منو داره. متاسفانه یا خوشبختانه من بشدت یه ادم غیرتی هستم و این خیلی برام مهمه که همسرم قبلا با هیچ پسری دوستی نکرده باشه. چون اکثر دوستیهای امروزی دختر و پسر شده منشا فساد و بی بندوباری.
خوشبختانه تو خانواده ای بزرگ شدن که همیشه به ارزشها احترام گذاشته میشده. منظورم از ارزش مسائل مذهبی و دینی نیست.
فرزندان این خانواده به معنای واقعی تربیت شدن و این نشون از فهمیدگی پدر و مادرشون داره.
دخترای این خانواده اونقدری از جانب پدر محبت دریافت کردن که نیاز نداشته باشن از طریق غیرشرع و غیرعرف تو فضای محبت یه پسر قرار بگیرن.

من میخوام یجوری این مسئله رو بهشون گوشزد کنم. اما راستش نمیدونم چطوری بگم. چون برام خیلی مهمه باعث ناراحتی و دلگیری ایشون نشم.
مثلا امید عزیز مسئله سینما رو مطرح کردن ولی مشکل اینحاست که من اصلا وقت سینما ندارم و مهمتر از اون فیلمی با چنین مضمونی سراغ ندارم

من همش از مشکل اخلاق ایشون تو این تاپیک گفتم. یحورایی یه طرفه به قاضی رفتم.
مشکلی هم که بنده دارم و دخترخانم بارها اعتراض کردن ( که البته حقم دارن ) کار بنده هست
چون بعضی روزا من 4 صبح از خونه میزنم بیرون 10 شب عین یه مرده برمیگردم. و البته باور کنید مجبورم. بالا سر کارم نباشم طی یک ماه کل پول و سرمایه و خلاصه همه چیم سر از جیب دیگران درمیاره !
یا مثلا سفرهای کاریم گاها 3-4 روز طول میکشه.
در این مورد تصمیم گرفتم یه شخص معتمد رو پیدا کنم و تایم های سنگین کاریم رو بهش بسپارم.
و البته میخوام زودتر قضیه عقد و عروسی رو ردیف کنم. بهمن ماه درس دخترخانم تموم میشه و تایمشون کاملا ازاد میشه.
مهمتر از همه این موارد اینه که نمیخوام از اعتماد پدر دختر سوءاستفاده کنم و نامزدی رو الکی کش بدم.