نوشته اصلی توسط
sara 65
بانوی آفتاب عزیز
من دقیقا وقتی در سن شما بودم خواستگاری با ده سال اختلاف سنی داشتم. اختلاف سنی اصلا برام مهم نبود و حتی اینو فاکتور مثبتی هم در نظر گرفتم. بعد از یک هفته حرف زدن راجع به کلیات من ایشونو کامل پسندیدم و خیلی خوشحال بودم با کسی آَشنا شدم که تا این حد تفاهم داریم و از نظر فکری به هم نزدیکیم. بعد از گذشت این یک هفته و اتمام حجت سر مسائل اساسی من متوجه شدم که هیچ حرفی با این آقا ندارم! خودم آدم کم حرفی نیستم و اطلاعاتم تو زمینه های مختلف خیلی زیاده اما واقعا ارتباط برقرار کردن باهاش برای من مشکل بود.
نه بحث علمی، هنری ،فیلم، موسیقی و علایق مختلف من برای ایشون جذاب نبود و برعکس!
وقتی بیشتر صحبت کردیم فهمیدم نظراتش راجع به کلیات هم خیلی شعارگونه بوده و برای همین به دل من هم نشسته و من احساس کردم که تفاهم داریم. در کل اینکه با توجه به تجربه ی خودم آشنایی برای ازدواج با این فاصله ی سنی یکم ریسکش بالاتره و نیاز به تحقیق و مشورت خیلی زیادی داره. هر چی سن یک نفر بالاتر میره شناخت اون آدم سخت تر و پیچیده تره، حتما پروسه ی آشناییت رو خیلی طولانی تر کن و فقط به صحبتای تلفنی و چت اکتفا نکن
در مورد هدف هات هم از نظر من کمی رویا پردازانه اومد ولی ببین تا چه حدی باهات همراه هست، یعنی اینجوری هم نباشه که هدفت رفتن به خارج از کشور و توسعه ی کارت باشه ولی با کسی ازدواج کنی بهت بگه کلا مخالف کار کردنم!
علاقه مندی ها (Bookmarks)