به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

Hybrid View

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 09 شهریور 96 [ 00:45]
    سطح
    17
    Level completed: 57%, Points required for next Level: 43
    Overall activity: 22.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    10

تشکرشده 9 در 4 پست

Array
    سلام به همگی. اول از همه خیلی خیلی ممنونم بابت کمک ها و راهنمایی هاتون. استفاده کردم. کاملا هم درست گفتین.
    من دو روز پیش ارتباطمو کامل قطع کردم. با اینکه واقعاااا سخت بود. ولی اینسری تصمیم گرفتم و پای تصمیمم وای میستم. یه زندگی جدیدو از نو میسازم. از اول شروع میکنم. تجربه شد.
    ته دلم خیلی خوشحالم. به خودم افتخار میکنم که رها کردم خودمو. از این باتلاق بیرون کشیدم خودمو. کاملا درست گفتین.
    ولی الان به یه مشکل برخوردم. تو این دو روزه حالم خیلی خیلی بده. اعصابم خورده. همش دارم گریه میکنم. افسرده شدم. قبلشم از لحاظ روحی داغون بودم و خسته بودم. خسته ی روحی ذهنی جسمی... این دو روزه که واقعا نمیتونم توصیفش کنم! میدونم کار درستو انجام دادم... ولی حتی نمیتونم توصیف کنم چقدر حالم بده!
    من نیما رو واقعا دوست داشتم. خیلی خیلی زیاد. با اینکه زمین تا آسمون فرقمون بود.
    من دیگه نمیخوام پشیمون بشم. پیشمون نمیشم! پشیمون نیستم از این کارم! فقط میخوام اگه ممکنه یه راهکار بهم نشون بدین. که بتونم دوباره وایستم! خیلی حالم بده. دیگه هیچی برام مهم نیست. در این حد که سر جلسه امتحان نرفتم و صفر شدم! یکی دیگه رو هم سفید دادم! منی که تو یکی از بهترین دانشگاه های تهران دارم درس میخونم و جزو رتبه های برتر ورودیمون بودم همیشه! یعنی دو تا از درسام الکی الکی موند... ولی خیلی گم شدم! اصلا حالم خوب نیست! هیچی دیگه برام مهم نیست!
    میشه کمکم کنین؟ چیکار باید بکنم؟ میخوام خوب بشم! خسته شدم دیگه از این حال و هوای این چند ساله. دیگه میخوام خوب بشم! یه راه بهم نشون بدین.... حوصله ی هیچکاریو ندارم. هیچی

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 شهریور 97 [ 12:32]
    سطح
    45
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 189
    Overall activity: 50.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteranTagger First Class
    تشکرها
    21

تشکرشده 244 در 115 پست

Array
    نقل قول نوشته اصلی توسط سحر72 نمایش پست ها
    سلام به همگی. اول از همه خیلی خیلی ممنونم بابت کمک ها و راهنمایی هاتون. استفاده کردم. کاملا هم درست گفتین.
    من دو روز پیش ارتباطمو کامل قطع کردم. با اینکه واقعاااا سخت بود. ولی اینسری تصمیم گرفتم و پای تصمیمم وای میستم. یه زندگی جدیدو از نو میسازم. از اول شروع میکنم. تجربه شد.
    ته دلم خیلی خوشحالم. به خودم افتخار میکنم که رها کردم خودمو. از این باتلاق بیرون کشیدم خودمو. کاملا درست گفتین.
    ولی الان به یه مشکل برخوردم. تو این دو روزه حالم خیلی خیلی بده. اعصابم خورده. همش دارم گریه میکنم. افسرده شدم. قبلشم از لحاظ روحی داغون بودم و خسته بودم. خسته ی روحی ذهنی جسمی... این دو روزه که واقعا نمیتونم توصیفش کنم! میدونم کار درستو انجام دادم... ولی حتی نمیتونم توصیف کنم چقدر حالم بده!
    من نیما رو واقعا دوست داشتم. خیلی خیلی زیاد. با اینکه زمین تا آسمون فرقمون بود.
    من دیگه نمیخوام پشیمون بشم. پیشمون نمیشم! پشیمون نیستم از این کارم! فقط میخوام اگه ممکنه یه راهکار بهم نشون بدین. که بتونم دوباره وایستم! خیلی حالم بده. دیگه هیچی برام مهم نیست. در این حد که سر جلسه امتحان نرفتم و صفر شدم! یکی دیگه رو هم سفید دادم! منی که تو یکی از بهترین دانشگاه های تهران دارم درس میخونم و جزو رتبه های برتر ورودیمون بودم همیشه! یعنی دو تا از درسام الکی الکی موند... ولی خیلی گم شدم! اصلا حالم خوب نیست! هیچی دیگه برام مهم نیست!
    میشه کمکم کنین؟ چیکار باید بکنم؟ میخوام خوب بشم! خسته شدم دیگه از این حال و هوای این چند ساله. دیگه میخوام خوب بشم! یه راه بهم نشون بدین.... حوصله ی هیچکاریو ندارم. هیچی

سلام
    اول که ترکیدم تا متناتو خوندم خلاصه نویسی کار کن دوست من
    نظرات رو دوستان گفتن و خودتم میدونی ک کلا اشتباه بوده کارات اما خب اشکال نداره تا انسان اشتباه نکنه پخته نمیشه و عبرت نمیگیره
    شما بهترین کار اینه ک حالا ک رابطه رو تموم کردی خودتو سرگرم کنی با درس یا کلاسای دیگه یا ورزش یا هرچی فقط خودتو از این قضیه دور کن چون اگه بخای بچسبی به این موضوع زندگیتو تباه کردی وبس
    بذار کسی ک قراره عاشقت بشه بیاد سمتت نه اینکه تو خودتو بخاطر کسی که حتی میدونی حسی بهت نداره کوچیک کنی
    موفق باشی

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)