از آنجایی که هنر نزد ایرانیان است و بس ، خیلی بده که از هنر فراری هستند خود ایرانیان
براساس تجاربی که دارم، اگر استعداد و علاقه به هنر داشته باشید و دنبالش نروید، بدجوری سرخورده میشوید، اون حالتِ آرامش را هیچوقت نخواهی داشت. افسوس میخوری چرا دنبال هنر نرفتی ، چون هنر به روح و روانِ آدم ارتباط داره ، اما رشته های دیگه حس لازم ندارند.
از این استعداد و علاقه ای که خداوند در نهادت قرار داده استقبال کن براش ارزش قائل شو و پرورشش بده
اگر خیلی اهل تلاش و کوشش باشی، میتوانید 2 رشته را همزمان بخوانید
از هر دو رشته هم پول دربیاورید
رشته معماری هم مناسب روحیات شماست، شما میتوانید هنر نقاشی تان را در تکنیک راندو پیاده کنید و همزمان با خلاقیت مهندسی کنید
درمورد حوزه هم تجربه ای ندارم، اما اینو میدونم که یه قصاب، به دوستش میگه برو قصاب شو، یه مهندس میگه مهندس شو، یه کارمند میگه باید کارمند شی، طبیعتا دوستانِ شما هم به شما توصیه میکنند راه اونها رو ادامه بدی
برادر من شما وقتی نمیتونی درسهای سنگین رو حفظ کنی، کشش نداری ، چرا اینقدر عذاب میدی خودتو؟افسرده میکنی خودتو؟ مگه چندبار میخوای زندگی کنی؟
کسی هم درکت نمیکنه ، همه فکر میکنن حرف خودشون درسته، به نیازت توجه نمیکنن مادرت ببینه تو کارت موفق شدی ، کوتاه میاد، بقیه هم همینطور
منم موقع دبیرستان، شرایط شمارو داشتم، میفهمم چه حسی دارید
با افرادی مشورت کن که دلشون میخواسته هنر بخونن، اما مشغول به یه کار دیگه شدن، ببین آرامش دارن؟ راضی هستند؟
اینقدر به خودت فشار و استرس وارد میکنی ، سوای مشکل پدرت ، به قیافت هم حساس شدی ، استرس زیادی هم باعث میشه بیشتر موهات بریزه الان حتی قسطی هم مو میکارن اگه مشکل مالی داشته باشی
من پیشنهاد میکنم حتما یک ورزش راهم دنبال کن ، خیلی به کاهش فشارت کمک میکنه ، و ذهنتو برای تصمیم گیری قطعی باز میکنه

علاقه مندی ها (Bookmarks)