شما خیلی شفاف و دقیق با ارقام مشخص به ایشون توضیح دادید که چقدر درامد دارید؟
ببینید جملاتی مثل: درامدم برای زندگی کافیه! - شما نگران نباشید! - از حد متوسط بیشتر در میارم - کم آوردم پدرم کمکم میکنه و...
به هیچ وجه نمیتونه خیال زنی رو که میخواد باقی زندگیش رو با شما بگذرونه راحت کنه.
دقیقا بگید که من با درامد شخصیم و بدون صرفه جویی بیش از حد(چون شما خسیس نیستید.) توی دو سال گذشته تونستم یه ماشین بخرم و پول کافی برای رهن یه خونه در فلان منطقه رو پس انداز کنم و البته پدرم هم میتونه کمک کنه جای بهتری بگیریم.
رشته کامپیوتر رو هم انتخاب کردم چون میدونم آینده به این سمت حرکت میکنه و به تدریج اینترنت و فضای مجازی، قسمت بیشتری از زندگی روزمره ما رو به خودش اختصاص میده. همچنین کامپیوتر جز رشتههای پر درامده(و از سر تفریح این کار رو انتخاب نکردم).
برای آینده هم برنامه دارم و میخوام مثلا: با دوستم همکاری کنم و شرکتمون رو توسعه بدیم - طبق تحقیقاتم با پس انداز بیشتر میتونم دست به یه تجارت کوچیک بزنم. - تا چند سال آینده محصول جدیدی وارد بازار میشه که من دارم در موردش مطالعه میکنم تا از پیشروها در این زمینه باشم و...(رویاهای عجیب و غریب نبافید چون به سرعت متوجه میشه. چیزی بگید که واقعا قصد انجامش رو دارید.)
شاد باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)