واقعا درسته که میگن مردم ایران
با صفا ترین مردم دنیان...
قربون دل های مهربونتون و ممنون از همدردی تک تک دوستان عزیز,
لطفا اگه بازم راهکار به ذهنتون میرسه بگید چون من نت برداری میکنم از مطالب دوستان که ایشالا به نتایج مطلوب برسم دو تا سوال دیگه هم دارم با توجه به این که خواهر ندارم متاسفانه یه مدته که همه چی رو به مادرم گزارش میدم و این طوری به نوعی تخلیه روانی میشم و دلم برا مادرم میسوزه که نگران زندگی من میشه و غصه میخوره حتی بارها از خودش شنیدم باران جان تا صبح داشتم به حرفات فکر میکردم و اصلا نخوابیدم مامانم اینا یک درصد هم به جدایی و..فک نمیکنند و در عوض درددل های من مادرم باج مالی بیشتری میده در مناسبت های مختلف که اینا رو راضی نگه دارن و زندگیم خوب باشه!!!چطور جلوی خودم رو بگیرم که نگم ؟
سوال دوم:با توجه به شناختی که دارم از همسرم تشویق و اقتدار و..براش بی معنی تا وقتی پول خرج نکنه از همه چی راضیه ولی اگه بخواد خرج کنه من رو متهم به مسرف بودن میکنه!!در مورد مساعل مالی هر وقت خواستم صحبت کنم با داد و بیداد پا میشه می ره و میگه بسپار به من ,من مدیر خانوادم,,,با توجه به این که پول دوسته و از دست دادن من خسارت مالی زیادی بهش وارد میکنه از این بابت تهدید تا حدودی کارسازه در موردش,فقط حد و حدودش رو نمیدونم چطور باشه که حرمت ها از بین نره و تا کجا پیش برم؟با توجه به این که هدفم ساختنه نه خراب کردن پل های پشت سر....

علاقه مندی ها (Bookmarks)