سلام دوستان
. حقیقتا نخواستم از پست ها نقل قول بگیرم که بخوام همین جور بحث و جدل کنم چون نه وقتش رو دارم نه حوصله اش رو ...
ولی توی همین انجمن نگاه کنید من توی تمام این مدت هیچ وقت ندیدم که یه خانم بیاد و بگه شوهرم خیلی خوبه ولی چون خونه و ماشین نداره میخوام طلاقش بدم !!! ولی از اون طرفش تا دلتون بخواد هست ... طرف همه چیز داره ولی اخلاق و ایمان نداره و خانم تصمیم به طلاق داره ....حالا نمیگم توی همه پست ها همه خانم ها یی که تصمصیم به طلاق دارند وضع شوهرشون خوب هست ولی مطمئن هستم توی هیچ پستی نیست که خانم همسر خوش اخلاق و خوبش رو به خاطر مال و منال دنیا بخواد طلاق بده ...
یا علی
=======================
خطاب به شروع کننده تاپیک :
این فایل صوتی زیر هم می تونه مفید باشه . به نظرم دختر و پسر هر این دو فایل صوتی رو که من گذاشتم هر دو گوش کنند و متناسب با اون بیان صحبت های خودشون رو بکن . این جوری خیلی بهتر هست ... یکی از حجت السلام دارستانی و یکی از دکتر حبشی هست . من خودم در جلسه گفتگو به خواستگارم دادم و گوش داد ... و متناسب باهاش در مورد موارد گفته شده صحبت کردیم .
جلسه خواستگاری
جلسه خواستگاری
این پست رو هم بخونید . انتهای پست از دکتر شیخ السلامی در مورد صحبت کردن مسائل جنسی در جلسات انتهایی خواستگاری صحبت کرده
======================

علاقه مندی ها (Bookmarks)