.....................
سلام سارا خانم
شما خانم خوبی هستید - چون دارید به این مهم اهمیت می دید - می تونستید اصلا به این موضع فکر نکنید و راحت بگید رابطه دوستی نداشتید - ولی این کار را نکردید : این یعنی صداقت !
ببیند اون قسمت هایی که پررنگ کردم از فرمایشات شما را ،،، می خوام رمز گشایی کنم !
اصلا مذهبی نیست : یعنی به نظر شما آدم خیلی خشک و سختگیری نیست و فقط دوست داره بنیان خانواده اش در کنترل خودش باشه ، یعنی می خوا د بگه :
همسر آینده من ، دوست منه ! - منم دوست اون !
همسر آینده من باید نفس من باشه و من هم نفس اون !
خب یه کاغذ بردارید و در مورد رعایت حد مرزهای ،،، خواستگار محترمتون بنوسید - یعنی ایشون این حد و مرزها چی معنی میکنند !
اگر تونستید خودتون را با اون حد مرزها مطابقت بدید ،،،، مراحل شناخت را ادامه بدید !
و اگر نتواستید خیلی راحت می تونید بگید باور من با باور زندگش شما متفاوت هست ! ( و این حق شماست)
................................................
پسری که دختری دوست داشته باشه ! و شرایط ازدواج را داشته باشه ! تلاش میکنه در حد امکان اون فرشته را بدست بیاره !
دختر هم همین طور !
یعنی سعی می کنند سعه صدر بیشتر داشته باشند و منطقی تر تصمیم بگیرند
به عنوان پسر اگر بخوام به شما بگم :
مردها به صداقت همسر آیندشون خیلی اهمیت میدند و بعضی موقع ها این شجاعت و گفتن حقیقت ، اون دختر را برای پسر جذاب تر می کند !
چون مهمه و مهم تر این که بعد از ازدواج آیا همسران به تعهد هم پایبند هستند - به معیارها و رفتارهای هم احترام میذارنند !
یعنی شما باید ببنید می تونید بعد ازدواج با با معیارهای رفتاری همسرتان کنار بیاید.
.................................................. .
سئوال که پیش می یاد اینکه سارا خانم شما حد و مرزهای زندگی همسران را چی معنی می کنید؟ ( زندگی خودتون در آینده )
یعنی حد و مرزهای همسر آیندتان برای شما چیست ؟
آیا فیلتر و سیستم ممیزی داری که بگه همسر من نباید با دختری دیگری ارتباط بشه ؟
این بنده خدا می خواد اینا بفهمه .
می خواد بفهمه که همسر آینده من خدایی نکرده نره بعد ازدواج با یه پسری تو خیابون دوست بشه ( بلا نسبت ) .
ممنون![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)