به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

Threaded View

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    چهارشنبه 21 مرداد 05 [ 15:12]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.4%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,886

تشکرشده 37,362 در 7,160 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array
    با سلام و احترام
    از اتفاق پیش آمده متاسفم. انشاء الله با توجه و دقت و کسب آگاهی و مهارتهای لازم بتوانید ناخدای کشتی زندگیت باشی و از این موجها عبور کنید اکنون باید متمرکز شوی روی تحلیل مشکل زندگیت و یک نقشه خوب برای زندگی خودت تهیه کنی.

ما در مقاله ای با عنوان مقصر من هستم یا شوهرم؟! به این مهم اشاره داشته ایم که در مشکلات خانواده معمولا طرفین به خاطر کم آگاهی یا بی مهارتی مقصر بوده و منجر به تبعات پیش بین نشده می شوند.
    البته ممکن است نقش یکی از طرفین بیشتر و مهمتر باشد، اما همواره دو نفر نقش دارند .

شما گفته اید.
    نقل قول نوشته اصلی توسط golehamishebahar نمایش پست ها
    من دختر مغروری هستم
    غرور مورد تایید نیست مخصوصا در زندگی زناشویی. پس یکی از بخشهایی که شما باید روی تغییر آن کار کنید همین بخش هست.

مدام قرص ارام بخش میخورم .نمیتونم اعصابمو کنترل کنم .تفکر اینکه جلوی جاریهام و برادر شوهرام منو عملا بیرون کرد داره منو اتیش میزنه .......... نمیتونم با این مسیله کنار بیام.
    یکی دیگر از کارهایی که باید بکنید این است که اعصابتان در زندگی زناشویی در کنترل شما باشد. اینکه با قرص آرام بخش خود را کنترل می کنید نشان می دهد زودرنجی و از کوره در رفتن شما مسبوق به سابقه هست و برای آرامش خود به جای تمرین صبر ، دارو مصرف می کنید

دعوام با خواهر شوهرم ازین قرار بود .با شوهرم بحث می کردیم تو تلگرام و اون یهو اومد منو نصیحت کرد و گفت پیاماتو خوندم تو تلگرام ب شوهرت دادی.گفت یا باهم بسازین یا جدا بشبن ما مسخره شما نیستیم .منم داغ کردم گفتم من ب مشاوره شما نیاز ندارم اونم داد زد که برادرمه و حق دارم تو زندگیش دخالت کنم.شوهرم داد میزد منم ی داد میزدم بعدش شوهرمم زنگ زد ب مامانم.
    خواهر شوهر شما--- اشتباه کرد دخالت کرد و بد با شما صحبت کرد
    شوهر شما---- اشتباه کرد که داد زد و به مادر شما زنگ زد
    شما --- اشتباه کردید که داد زدید و ....

دقت می کنید :
    برای پدید آمدن یک مشکل جدی نیاز هست که همه طرفین به شدت اشتباه کنند ، اما ما عادت کرده ایم فقط نقش دیگران را در اشتباه ببینیم و نقش خود را نبینیم.

خواهر شوهرت ----- از شما انتظار دارد.
    شوهرت -------------از شما
    و شما ---------------از شوهرت و خواهر شوهرت.

راه اصلی اینست که هر کس از خودش انتظار داشته باشد که اشتباهاتش را به صفر نزدیک کند.
    این کمک می کند حتی اگر دیگری اشتباه کرد، به معذرت خواهی بیفتد و متوجه مشکلش شود.

شوهرمم زنگ زد ب مامانم گفت بیاین دخترتونو ببرین .اخر شبم پدر مادرم از شهرستان اومدن تهران بردنم.البته مثلا اشتی کردیم و صحبت کردیم ولی بعدش شوهرم پیام داد ک من ازت متنفرم و برو تقاضای طلاق بده و منوتو تلگرام بلاک کرد .حالا نمیدونم 4روز گزشته بهش زنگ بزنم یا نع ولش کنم خودش بزنه ک مطینمم هیچ واکنشی نشون نخواهد داد .
    شوهر شما به نظر فردی با نقطه ضعف عصبی هست. که مهارت کافی و آگاهی لازم برای مدیریت زندگی را ندارد.
    و برای بازسازی این زندگی نیاز دارد همسری با مهارت داشته باشد که خود کنترلی احساسی بالا داشته باشد. تا هم نسبت به برانگیختگی او پیشگیری داشته باشد و هم نقش آتش نشانی بعد از حادثه را داشته باشد.

شما باید خود را ارزیابی کنید، آیا می توانید خودکنترلی داشته باشید و بدون غرور نقطه ضعفهای شوهرت را پوشش دهید یا نه؟!
    اگر قوی باشید و بتوانید زمینه ساز تغییر او شوید و روی او تاثیر بگذارید حتما پیش آگهی این زندگی خوب هست. اما اگر شما هم دست خودت نیست و عصبی هستی، پس احتمال تنش های بعدی متصور هست.

غلام همت آنم که زیر چرخ کبـــود
    زهرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است

http://www.hamdardi.com
    دسترسی سریع به همدردی و مدیر همدردی با عضویت در کانال همدردی در ایتا

2. 5 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (سه شنبه 26 مرداد 95), نیکیا (چهارشنبه 03 شهریور 95), بانوی آفتاب (دوشنبه 25 مرداد 95), شیدا. (یکشنبه 07 شهریور 95), عشق آفرین (شنبه 07 مرداد 96)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)