ضمن درود و ادب
ابتدا در مورد خودکشی صحبت میکنم.
خواهر عزیزم ، شما فرمودین که در هیچ چیز موفق نبودین ، نه کار ، نه درس ، نه روابط خانوادگی و نه خیلی چیزهای دیگر که خودتون برشمردید...
اما این نوید را به شما میدم که شما می توانید در مرگ موفق باشید.
ببینید ، انسان یک سری حق و حقوق هایی داره ، این حق و حقوقها که پایمال بشه ، عزت انسان میره زیر سوال ؛ یکی از این حق ها این هست:
حق زندگی: من به عنوان یک انسان در این کره ی خاکی حق دارم زندگی کنم مادامی که زندگی اشخاص دیگر را دچار اخلال نکرده ام و قانون علیه من اقدامی صورت نداده است
حق اظهار نظر در باره ی خود: اگر قرار باید کسی در مورد کارهای من قضاوت کند ، قاضی نهایی کارهایم ، شخص خودم خواهم بود و نه دیگران
شما با خودکشی ، 2 شرط زیر را از حقوق حقه ی خودتان هست زیر پا می گذارید. اجازه بدید روند خودکشی را شرح بدم تا مطالعه کنید و ببینید چه اتفاقی برای شما می افته:
در هنگام خودکشی ؛ اگر از دست شخص خاصی ناراحت شده باشید ، و بخواهید خودکشی کنید ناخودآگاه حق زندگی خود را به آن شخص داده اید. ریسمان زندگیتان را در دست او قرار داده و قضاوت نهایی را به او سپرده اید. نتیجه این است که در این صورت ، حتی شیوه ی مرگ شما نیز موفقیت آمیز نخواهد بود
ممکن است در مقام اعتراض بگویید من خودم تصمیم میگیرم خودکشی کنم ، در این صورت من از شما سوالی میپرسم ، اگر عامل ناراحت کننده ی شما ، مثلا شوهرتان ، وجود نداشت مجددا تمایل به خودکشی داشتید!؟
مرگ عزت مندانه چیست؟
مرگ عزت مندانه به این معناست که شما حداقل به یکی از مسئولیتهای خودتان در قبال زندگی عمل کرده باشید و بعد از دنیا بروید ، در زیر برخی از این مسئولیتها را بر می شمارم:
- مسئولیت تربیت فرزند
- مسئولیت نگهداری از پدر و مادر
- مسئولیت خدمت به جامعه که به انواع گوناگون امکان پذیر است. برای شخص عالم ، علم او خدمت کننده به جامعه است ، برای شخص کارگر ، کار کردن او ، خدمت به صنایع کشور خودش است. برای یک رزمنده ، جنگ و دفاع از میهن ، خدمت او به جامعه است
- مسئولیت تعلیم و...
به عبارت ساده تر ، همه ی ما به مقداری به جامعه خدمت میکنیم ، هر چه مقدار خدمت ما به جامعه بیشتر باشد ، مرگ ما عزت مندانه خواهد بود
لذا اگر به دنبال موفقیت در مرگ می گردید فارق از هر گونه کلیشه ، راه درست مردن را خدمتتان عرض کردم
انشاالله اگر عمری باشد در آینده نیز در مورد خودکشی و بررسی آن در انجمن مطالبی ارسال مینمایم
در مورد زندگی با همسرتان:
خوشبختانه می فرمایید که جلساتی به صورت حضوری با مشاور داشته اید ، بهترین کمک کننده به شما ، مشاوره ی حضوری است. ترجیحا با مشاوری که بیوگرافی شما و همسرتان را دارد...

علاقه مندی ها (Bookmarks)