سلام عزیزم خاهش میکنم
ببین همسرت ویژگیهای خوبی داره فقط اگه یکم خودت تغییر بدی و باهاش تا کنی ایشالله زندگیت تغییر میکنه
ببین یه روش کلیهست که برای 99%زندگیها که زن و مردنرمال هستن جواب میده
و یهروش جزیی که اگر خاستی بیشتر برامون از جزییات بنویس تابهتر راهنمایی بشی
روش کلی:
یه زن باید بدونه مرد به چی نیاز داره؟
نیاز به اقتدار
نیازبه تایید و تعریف وتمجید
نیاز به تامین دیگران
نیازبه احترام
اینها برای هر مرد به منزله اب برای حیاته و ایرانی و خارجیهم نداره
من کلیات رو گفتم برای متوجه شدن بیشتر حتما حتما حتما حتما سخنرانیهای دکتر حبشی بخصوص کلید مرد ایشون و اقتدار مرد دکتر رو گوش کن زندگیت زیر رو میشه ایشالله
در ضمن علت دروغ همسرت ادما وقتی از کسی احساس ترس کنن که اگهراست بگم الان دوباره دادو بیداد شروع میشه سین جین کردن قهر و .....در پی هست بنابراین با دروغ میخان خودشون ازون وضعیت نجات بدن پس دروغ میگن
بنابراین اگر شما این اطمینان رو به همسرت بدی که اگه حتی با دوستاشه شما دادو بیداد نمیکنی یا موارد دیگر کم کم ایشون احساس امنیت میکنه و راست خاهد گفت
ببین شما باید باهمسرت رفیق بشی تا او کنار شما حس ارامش کنه نه اینکه بخاد ازهر فرصصتی برا فرار و دوراز عصبانیت بودن استفاده کنه
خودت بذار جای همسرت اگر دایم سین جین بشی کجا رفتی چیکار کردیو.....بشی ایا نمیخای فرار کنیبا دوستات باشی؟؟؟ با کسایی که قبولت دارن و تحویلت میگیرن و حساب کتاب نمیکنن باشی؟؟؟
اگر محیط خونه یه محیط شاد و بدون سوال جواب و احترام و ارامش باشه همسرت چرا باید دوست نداشته باشه با شما وقت بگذرونه و بیرون بره؟؟؟؟
درضمن وقتی با همسرت خیلی عشقولانه هستی بهش بگو من بهت خیلی اطمینان دارم و وقتی چیزی رو میگی باورم میشه اما وقتی خلافش بهم ثابت میشه مرد من از نظرم میفته پس جز راست چیزی نگو و بهش اطمینان بده که ناراحت نمیشی وباید هم نشی
تا کم کم دروغ از سرش بیفته و همچنین چون با ایمانه حدیث در مورد دروغ براش بفرست تا متوجه بشه البته یه جور که ناراحت نشه
حتی اگر گاهی متوجه شدی دروغ گفت و ایشون مصر بود که راست میگه به روش نیار بذار فکر کنه تو بهش ایمان داری
البته شما برا تغییرات نیاز به زمان داری کار یه روز دوروز نیست باید صبور باشی
البته تو تالار زیاد مطالعه کن تا تجربیات دیگران رو استفاده کنی و اگر دوست داشتی موارد ارسالی های من برای تاپیکهای دیگه رو بخون شایدبه کارت بیاد
التماس دعا

علاقه مندی ها (Bookmarks)