سلام به همگی
اولأ به شما تبریک میگم به خاطر این همه اقتدار مردانه. اقتداریکه بعضیا با ضعف اشتباه گرفتن.یه مرد ترسو کسی هست که نتونه از خانمش در مقابل خانوادش حمایت بکنه.
دومأ وقتی بعضی از خانما با خانواده شوهر مشکل داشته باشن خودشون فرشته میشن و خانواده شوهر دیو.ولی وقتی میشنون یه خانومی تونسته این مشکل رو حل بکنه و یجورایی زیر بار زور و تحقیر خانواده شوهر نمیره اینجاست که آتش حسادت چنان برافروخته میشه که حاضرمیشن به هر ترتیبی که شده نه اون مشکل رو بلکه کل زندگی رو حلش بکنن و از هم بپاشونن باور نمیکنی یه سر بزن به تاپیک ندونستن خواسته های خانمم.کاری ندارم که ایجادکننده ی تاپیک خودشم یه جورایی مشکل داشت ولی یه چندتا از خانومای تالار هم بودن که هر روز با رهنمودات بی دریغشون این آقا رو شارژ میکردن تا اینکه با خانومش دعوای حسابی کرد و خانومه ترک دیار منزل فرمودن بعد اون هیچ کدوم از این خانوما یه پست هم برا این آقا نذاشتن فکر کنم کارای مهمتری داشتن.
همین خانومایی که عرض کردم اگه دستشون برسه نه خانواده بلکه کل شجره نامه شوهر رو هم حذف میکنن اگه من بجای شما بودم در این مورد بیشتر از نظرات آقایون تالار استفاده میکردم تا خانوم ها.ضمنأ خودم خانم هستم و بیشتر از 10 ساله که ازدواج کردم همه ی خانوما با خانواده شوهر مشکل دارن حتی مادر شمام با مادرشوهرش مشکل داشته مطمئن باش پس زیاد سخت نگیر و زندگیت رو بکن خودت برو به خانوادت سر بزن وقتی مردم همدیگرو دوس ندارن حالا چه اجباریه شما بخوای به زور رودر روشون بکنی و مشکلت رو بیشتر بکنی.این مسأله هم به مرور زمان حل میشه از بین نمیره ولی کمتر میشه و قابل تحملتر.
ا

علاقه مندی ها (Bookmarks)