من بر خلاف بعضی از دوستان دوست ندارم که تو بافت فرسوده و انتزاعی و فول سنتی، خودم رو غرق کنم. دوست عزیز درسته شما قارچ نیستین که از زیر بته خود به خود به عمل اومده باشین و خانواده و اصل و نسب و گذشته ای داشتین (حالا خوب یا بد) و همچنین همسر شما هم خانواده و شجره و گذشته ای داشته و زمان ازدواج شما 2 نفر، این دو خانواده بودن که به هم پیوند خوردن و 100 البته قبول دارم که باید تحقیقات قبل از ازدواج در مورد نه تنها خود فرد که در مورد خانواده ی اون فرد هم انجام بشه اما باید به دیده ها ی خودمون هم کنار اون شنیده ها بها بدیم و سبک و سنگین کنیم و نهایتا تصمیم بگیریم (متوجه هستین که متاسفانه تو مملکت ما میزان افراد حسود و تنگ نظر و بدخواه بسیار زیاده و باید خودمون حواسمون باشه که خوب رو بد و بد رو خوب تحویلمون ندن) اما از سوی دیگه 100 البته هم قبول دارم که این چشم ها رو باز کردنا و عمیقا فکر کردنا برای قبل ازدواجه و بعد ازدواج با بیشتر باز کردن چشم و گوش چیزی جز سرخوردگی و ناامیدی نصیب ادم نمیشه.
اگر زمان قبل از ازدواج بود من به ایشون حق میدادم که تحقیق کنن تا بیشتر بدونن و با چشم باز انتخاب کنن اما الان اگر بدونن چه تاثیری خواهد داشت؟ همیشه از خودتون بپرسین خب الان همسر من فلان موضوع رو از خانواده ی من دونست که چی؟ میخواد چیکار کنه؟ به قول دوستمون در بالا 2 حالت داره یا کمک و همدردی یا شماتت و سرکوفت! اصلا ما به فال نیک میگیریم که قصد ایشون شماتت و سرکوفت و آتو گرفتن و اینا نیست و قصد کمک و یاری دارن، اما ایا کمک و یاری به زور میشه؟ باید اونقدری بالغ باشن که به خودتون اجازه بدن اگر مایل بودین بهشون موضوعی رو بگید.
حالا که همسر شما تمام این مراحل تحیقیات رو قبل از ازدواج طی کردن و به این نقطه ای که هستید رسیدن دیگه لزومی به تفحس و مچ گیری نیست. حتی اگر تلاش ایشون و نیتشون خیر و از سر دلسوزی باشه نباید به خودشون این اجازه رو بدن که شما رو متشوش و سردرگم و ناراحت کنن و تو فشار قرار بگیرین و بگین که بله همسرجان پدر من معتادن! الان که ازدواج کردین و بیشتر دونستن از خانواده های همدیگه دیگه نمیتونه مسیرتونو تغییر بده و انتخاب دیگه ای براتون رقم بزنه ،همسرتون باید خودشون رو مجاب بدونن که هر آنچه رو که در خانواده ی شما روی داده یا میده لزومی نداره بدونن چون ایشون هر انچه رو که در خانواده ی خودشون هم روی میده قطعا نمیدونن! و شما رو هم از تمام رویدادهای خانه ی پدریشون اگاه نمیکنن. حالا تصمیم با شماس که ببینین چه رویکردی رو اتخاذ کنین اما مراقب عواقبش هم باشین. چون نوع رفتار شما مسیر اینده رو برای همسرتون هموار میکنه.








علاقه مندی ها (Bookmarks)